Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik az erettebb viselkedes?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik az erettebb viselkedes? Bovebben lent

Figyelt kérdés

Kulfoldon elek szeptember ota, es juniusig maradok itt.

Ket honapja osszejottem egy helyivel, akinek tavasszal ert veget egy 5 eves kapcsolata, az exevel azota is joban vannak, elmondasa szerint azert lett vege a kapcsolatnak, mert kihult a szerelem.

Karacsonykor elhivott a csaladjahoz, ket hetig voltunk naluk, es a honap vegen jon magyarorszagra egy hetre.

Karacsony elottig minden tokeletes volt, gyakran hozott nekem aprobb ajandekokat, figyelmes volt, etterembe vitt, kirandulni, mondogatta, hogy hianyzom neki, irogatott munkabol, stb stb. Ugy gondoltam, hogy ez egy igazi kapcsolat. Igaz, melyebb temakrol nem nagyon beszelgettunk, de betudtam annak, hogy ugyanolyan, mint en - iszonyatosan zarkozott es felenk. (ami egyebkent igaz is)

Aztan amikor masfel honap utan sem mondta ki azt a bizonyos szot, kezdett gyanus lenni. Karacsony elott rakerdeztem, hogy biztos akarja-e, hogy elkiserjem a csaladjahoz karacsonykor, amire azt valaszolta, hogy persze, mert ez nala nem olyan nagy dolog, hogy bemutat a szuleinek, es nem tudja, hogy milyen iranyba halad a kapcsolatunk, de szeret velem lenni. Erre a kovetkezo kerdesem az volt, hogy akkor o mit is akar konkretan. Nem akartam zsakbamacskazni, kifejtettem neki, hogy en ket eve csak rovidebb kapcsolatokban voltam, legtobbszor atvertek a fejem, es most semmikeppen sem szeretnek mar tobbet ilyet. Erre azt mondta, hogy o nem ilyen, hanem egyszeruen egy 5 eves kapcsolat utan nem mer es nem tud meg egy komolyba belekezdeni. Elejtett egy olyan mondatot is, hogy nem mer ujra megnyilni, de ezt nem ragozta tovabb. Nem tudja, hogy mi lesz a vege, de szeret velem lenni, es semmikeppen sem akar megbantani, ha pedig ugy dontok, hogy ez nekem nem eleg, tiszteletben tartja a dontesemetmet, es ne feljek attol, hogy nem beszelunk es nem latjuk egymast, mert o minden exevel joban van, es baratok (ez amugy wtf...) akkor ugy ereztem, belepusztulnek, ha ennek a kapcsolatnak vege lenne, de mikor egyutt toltottunk ket hetet naluk, sokszor ereztem azt, hogy nekem ez nem jo igy, nem ez az pontosan, amit akartam, es nem elegszem meg ennyivel, amennyit o tud nekem adni. viszont miota hazajottunk, minden a regi, alig varom, hogy vele lehessek.

Sok baratom azt mondja, hogy egy gyoker, es hagyjam ott, de oszinten en sem vagyok benne biztos, hogy amit erzek iranta, az tiszta szerelem. Eletemben egyszer voltam szerelmes, de az nem ilyen volt, es a mai napig sokat gondolok az exemre.

Abban talan biztos vagyok, hogy valamennyire o is kotodik hozzam, folyamatosan bemutat a baratainak stb, es ha kettesben vagyunk, puszilgat, olelget (tarsasagban ne is tegye, szerintem a kapcsolatok nem tarsasag ele valoak, de ez egyeni velemeny, a lenyeg, hogy en tokeletesen megvagyok azzal, hogy nem nyal engem a baratai elott).

Szoval nem tudom melyik a normalisabb viselkedes: ha szakitok vele, mert azt meselem be magamnak, hogy ez nekem nem eleg,

vagy ha vele maradok, es elvezem azt, hogy itt van nekem, es nem torodom azzal, hogy nem szerelem-kapcsolat, viszont a parjakent kezel teljes mertekben.

Ti mit tennetek a helyemben?

2014. jan. 8. 15:43
 1/5 Dwight Schrute ***** válasza:
47%
át is adnám a szót annak, aki végigolvasta:
2014. jan. 8. 15:44
 2/5 anonim ***** válasza:
61%

Vagyis nekem.

Szerintem maradj vele, könnyen lehet, hogy egy idő után megnyílik, ezáltal még mélyebb és erősebb lesz a kapcsolatotok.

2014. jan. 8. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:
62%
Érettségnek azt nevezném amikor az ember egyedül dönt, és teljes mértékben vállalja is a döntéséért a felelősséget.
2014. jan. 8. 16:24
 4/5 anonim ***** válasza:

egészen éretlen vagy, ha azt hiszed, hogy azon a bizonyos szón múlnak az érzelmek.

A párom 6 hónap után mondta ki, én később..több mint 5 éve együtt vagyunk, már házasok is...

az sem az érettségedet bizonyítja, hogy azt akarod mi mondjuk meg mit érezz kb

nem fogom megmondani mit tegyél, hiszen nem ismerlek, de elgondolkodhatnál az érzéseiden.

aztán ennek megfelelően dönts

2014. jan. 8. 16:58
 5/5 A kérdező kommentje:

koszonom szepen a hasznalhato valaszt!

az erettsegemet meg szerintem ne egy gyakorikerdesek.hu kerdes alapjan firtassuk. rosszul tettem fel a kerdest, ti pedig rossz dolgot ragadtatok ki a kerdesbol :) ezek alapjan a valaszok alapjan en is kategorizalhatnalak benneteket :) (hol irtam, hogy mondjatok meg, hogy mit erezzek? :))

szerintem igenis sok mulik ezen a szon. a ti esetetek kb. egy az ezerbol, legalabbis az en ismerosi koromben meg soha nem talalkoztam ilyennel. persze abban igazad van, nem kell elkapkodni, de ha en erzem, akkor kimondom. es altalaban azert egy honap utan az ember el tudja donteni, hogy erzi-e vagy sem. persze ez csak az en velemenyem :)) de orulok, hogy ti jol megvagytok azota is, sok boldogsagot kivanok nektek! :)

2014. jan. 8. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!