Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiányzik, miért epekedek utána? 20/L
Nyáron volt egy 3 és fél hónapos kapcsolatom ,ami azért lett vége mert végül rájöttünk, hogy nem egészen vagyunk egy hullámhosszon .Meg keveset is tudtunk találkozni .A kapcsolatunkról annyit, hogy nem kapkodtuk el a dolgot, már szinte egy romantikus filmbe illő randi sorozaton voltunk túl ,amikor végül is úgy döntöttünk hogy akár több is kialakulhat köztünk .Így hát összejöttünk . Az elején elég jól működött a dolog ,amikor nem tudunk írni egymásnak fb-n akkor felhívott ,kerestük egymás társaságát , hülyültünk és tervezgettük a közös programokat, de aztán valami megváltozott. Elhidegültünk egymástól, majd úgy éreztük ,hogy visszazuhantunk az ismerkedési fázisba. Majd rá egy kis időre vége lett.
A lényeg az hogy gyorsan túltettem magam rajta (viszonylag Ő is rajtam), mivel annyira nem ragaszkodtam hozzá ,így könnyeben is eltudtam engedni .Kezdetben hiányzott de az is elmúlt . Elkezdtem újra randizgatni, sikerült is találnom magamnak egy barátot. Vele most sikeresen alakulnak a dolgok .De valamiért egy hónapja a nyári lovagom motoszkál a fejemben, agyalok dolgokon vele kapcsolatban. Mostanság álmodni is szoktam vele olyasmit hogy ismét vele vagyok Ő a pasim és működik köztünk a dolog és boldogak vagyunk. De a mostani párom nincs is benne ,mintha nem is létezne. Nem értem hogy most miért kezdtem utána epekedni és miért foglalkoztat. Nem tartjuk már a kapcsolatot ,pontosan azóta mióta vége lett azaz október óta.
Nem tudom mit tehetnék hogy kiverjem Őt a fejemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!