Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj van velünk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A barátommal öt hónapja vagyunk együtt, de néha elbizonytalanodom. Eléggé parás lány vagyok amúgy is, főleg kapcsolatok terén, de most rájöttem, hogy néha elakad a beszélgetésünk, s bár van, hogy olyan jól dumálunk, hogy még a buszról is elfelejtünk leszállni, néha viszont, ha csak sétálunk, vagy otthon fetrengünk, beáll a csend, mintha nem lenne téma.. Ilyenkor megijedek.. Baj van? Nem illünk össze? Nem szeret? A másik pedig az, hogy neki vannak anyagi gondjai, amin én szívesen segítenék, de ezek az ajánlatok, tehát az én segítségem sose kell neki.. ez is bánt.. Mit tanácsoltok?

2014. jan. 7. 17:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Amúgy acsönd csak azért zavar, mert milyen már egy szó nélkül egymás mellett sétálni, mint az öregek? Ilyenkor mindig rossz kedvem lesz, feszült leszek, és bepánikolok, legszívesebben csak gyorsan otthagynám és hazamennék..
2014. jan. 7. 18:16
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot, kipróbálom. De a túlagódásomon belül azért is aggódom, hogy maga az aggódás is tönkre teheti a kapcsolatot. Alapjáraton szuper vele, és minden ok, csak én minden nap találok valami idegeskedni valót.. Tudom, ez az én bajom, de ilyen lettem..
2014. jan. 7. 18:19
 13/14 kendrazoltan ***** válasza:
Az ember mindig tud változni...mindig...nem azt mondom, hogy "sz@rj le mindent", csak lazulj el egy kicsit, elvégre nem állásinterjún vagy... ;)
2014. jan. 7. 18:23
 14/14 A kérdező kommentje:
igyekezni fogok, de nehéz, mert folyton görcsölök.. minden áldott percben.. ha ír azét, és próbálom leszűrni mit akarhat vele, ha nem ír, akkor azért.. ugyanez beszédben és akárhogy..
2014. jan. 7. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!