Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogadjam el azt h azért nem jövünk össze mert messze lakunk?
Figyelt kérdés
Volt egy fiú akivel egy ideid barátok voltunk és volt barátnője és elég messze lakik úgy 150 km-re szakitottak és mi pedig összejöttünk de ő nembirja azt h ilyen keveset találkozunk és én is sokat sírok ezért most szakitotunk olyan 2 hét után nagyon szeretjük egymást de nem tudunk mit tenni..:(2014. jan. 7. 14:39
1/13 anonim válasza:
Ti tudjátok. Van, akiknél működik a távkapcsolat. Ha azonban nem bírjátok így, akkor nem érdemes folytatni.
2/13 anonim válasza:
Én soha nem értettem meg a távkapcsolatosokat. Én nem bírtam csak 3 hétig. Azóta legeslegnagyobb feltételem egy kapcsolatnál, hogy ki hol lakik. Lehet gáz, de ez van. Fogadd el és örülj, hogy már a szakításon túl vagytok.
3/13 A kérdező kommentje:
de nagyon szeretem és nagyonsokat síok és nélküle nembírom!!
2014. jan. 7. 14:43
4/13 anonim válasza:
Többször is voltam ilyen helyzetben.
Az egyiknél a fiú 160 km-re lakott tőlem, és ugyanúgy szakítottunk, ahogy ti. Nagyon szerettem, elvileg ő is engem, de nem bírta ki így. Megígérte, hogy egy éven belül egy városba költözik velem, de átejtett.
A mostani barátom több, mint 200 km-re van tőlem, mégis működik. Tud áldozatot hozni, és annyira szeretjük egymást, hogy nem állhat közénk egy olyan dolog, mint a távolság.
Hidd el, ha igazi a szerelem, akkor ez nem lehet akadály!
5/13 A kérdező kommentje:
és attól félek barátok se fogunk megmaradni..de fogunk találkozni mert minketten kosarazunk vagyis meccseken táborokba stb
2014. jan. 7. 14:47
6/13 anonim válasza:
Minden relatív. 150 km-re ellátogatni egymáshoz hétvégenként szerintem még középiskolásoknak sem leküzdhetetlen akadály, megbeszélve, hogy ha hosszabb távon együtt maradnak akkor pl. egy helyen lesznek egyetemisták. Persze ehhez az kell, hogy mindkét fél nagyon vágyjon a másikra.
7/13 A kérdező kommentje:
megoldható de nagyon elfoglaltak vagyunk sajnos mindketten igaz h 14 éves vagyok ő meg 17 de engem is elengedtek hozzá aludni meg ilynek..de balesete volt és nem tudtunk találkozni és nagyon kivoltunk így szakitott
2014. jan. 7. 14:57
8/13 anonim válasza:
Ha igazi érzésekről van szó,akkor a távolság nem lehet akadály.Ki lehet bírni.Én is azt hittem,hogy nem bírom,aztán szakítottunk.Most sokkal jobban szenvedek.
9/13 A kérdező kommentje:
én is ígyvagyok vele..mit tudok csinálni?
2014. jan. 7. 14:59
10/13 anonim válasza:
Próbálj beszélni vele személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!