Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítene nekem egy lány?
Figyelt kérdés
Bele vagyok esve egy 17 éves lányba!Megvan sértődve és semmire nem válaszol de olvassa.Ti tudjátok kb azonosan gondolkoztok.Mit tegyek?Mit írjak neki ami minden lánynál eredményes és talán megbékél velem.2014. jan. 6. 21:47
1/10 anonim válasza:
jó lenne tudni h miért sértődött meg
2/10 anonim válasza:
Oltsd le, kicsit pusztítsd az önbizalmát, és úgy fog szaladni hozzád mint egy pincsikutya! ;)
3/10 anonim válasza:
Igen, írhatnál kicsit részletesebben a dologról.
4/10 anonim válasza:
Bár én már több vagyok,mint 17,de szerintem ne írj neki.Ezzel talán kicsit felkelted az érdeklődését.Aztán kiderül keres-e.Ahogyan az előttem szólók írták,nem árt tudni,hogy miért sértődött meg a lányka.
5/10 anonim válasza:
Lehet, hogy pont az ellenkezője jönne be, ha valami igazán szépet írnál neki. Attól függ, hogy neki mi jön be és, hogy te mit követtél el ellene.
6/10 A kérdező kommentje:
Mert hónapok óta vártam rá még ő visszament az ex pasijához.Üldözöm a szerelmemmel és azt írtam róla közösségi oldalon hogy hülye p.csa.Gyerek még de olyan kis bájos.De már nincs a pasival.Ezért próbálkozom hogy most újra..hátha és nem értem mért utasít el ha 1x már jó lettem volna neki, csak visszapofátlankodott az a másik pasi.
2014. jan. 6. 21:58
7/10 anonim válasza:
Hát, szerintem hagyd a francba, másodjára is otthagyna. Igazából most neki kéne kuncsorogni utánad, de nem ez van, hanem látni sem akar, kicsit szórakozott veled, de már nincs kedve hozzá. Hagyd békén, keress mást.
8/10 A kérdező kommentje:
De nekem nem szórakozás volt és fontossá NAGYON fontossá vált.Magába nézhetne hogy tönkreteszi azt aki őt imádja.Érzéketlen..de ezt is mondtam már neki.
2014. jan. 6. 22:12
9/10 anonim válasza:
Nem értem miért kellett róla ilyet írni.Az meg hogy érzéketlennek nevezted nem szép dolog.Szerintem hagyd,és majd kiderül.
10/10 A kérdező kommentje:
Azért írok ilyet róla mert az.Csak az érdekli ami neki fontos,hónapokig nem képes egy mondatot válaszolni.Annyit írna hagyjam a pics.ba,utál és az életbe nem fog többé velem foglalkozni és pár indok. Ennyi lenne. De nem én csak szenvedjek és várjak rá, mindent megtennék neki ha csak találkozna velem egyszer beszélni.
2014. jan. 6. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!