Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mirôl beszélgessek a pasimmal?
hány évesek vagytok?
amikor nem tudtok miről beszélni, akkor bújjatok össze és csókolózzatok:)
Amúgy én kifejezetten élvezem, amikor csöndben vagyunk.
batman vs vasember
erről órákig el tudok beszélgetni.
Nem kötelező beszélgetni, ha nincs ihlet.
Én rühelltem, mikor barátnőmmel, vagy bárkivel úgy beszélgetünk, hogy érzem a levegőben, ennek csak az a funkciója, hogy beszéljünk valamiről... mindkettőnkről lerí, hogy unjuk, nem érdekelt a téma, nem is tudtunk érdekesen fogalmazni, és csak gazdagítjuk a másikban az az unalmas emlékeket magunkról.
Ha igazán mondandótok van, azt nem tudjátok nem érdekesen mondani. De ha beszélhetnéke van az embernek és ezért bedob valami témát, ami nem is érdekli, az senkinek sem jó.
Azért egy tippem van: kérdezz rá a partner élethelyzetére "mi járatban; milyen volt a napod; min töröd a fejed" ilyenek. A cselekvő embert mindig az érdekli legjobban amivel épp foglalkozik, tehát ez a partner részéről egy telitalálat, a kérdezőnek meg izgalmas, hogy vajon mi lesz a téma.
Neeee...
Azt ne mondjuk, meg, hgy a legjobbbarátnöddel miről beszélgess?
Ha ki kell találnod, akkor az a kapcsolat nem kapcsoat...
Gondolom "gyerek" vagy még
Az ember "pasija" elvileg a barátja is, akivel mindent meg tud beszélni..de minimum jól érzik magukat együtt, tehét nincsenek olyan problémáik, hogy nemudnak miről beszélni..
Hogy jöttetek össze, ha nincs közös téma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!