Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm (6 éve együtt) kibeszél a tök új barátnőinek (egyik adja az infót), miért?
6 éve vagyunk együtt, 23 évesek. Soha nem volt semmi gond, én mindig tisztelettel beszéltem róla a haverjaim előtt is, nem beszéltem ki a problémáit. Neki nem nagyon volt sok barátnője, összesen 2. Velük 2 éve megszakadt a kapcsolata. Most egy új helyen dolgozik ahol csak csajok vannak és érdekes stílust vett fel. Köztünk minden maradt a régiben, minden rendben van, de közben az egyik új barátnő elkezdte nekem kifecsegni hogy miket mond rólam. Még a munkahelyen is mindenki előtt. A csaj azt mondja hogy azért köp, mert beleéli magát a helyembe és sajnál.
Állítólag kibeszélte már a farkamat (nem egy óriás, de átlagos: 15cm) amire a "világ legkisebbje" jelzőt ragasztotta, azt hangoztatja hogy bármikor otthagyna engem ha jönne egy jó pasi. Azt mondja hogy unalmas vagyok és inkább bulizna. Kinevet, lúzerként beszél rólam, aki nem ért semmihez.
Amikor együtt vagyunk a jelét se látom ennek, tegnap is ugyanúgy elélvezett mint évekkel ezelőtt (ennyi ideig csak nem játszotta meg magát) bulizni soha nem akar menni, mégha a barátnőivel is küldöm, inkább otthon van. Rákérdeztem a dologra, hogy miket beszél ezekkel az új ismeretlen lányokkal, meg hogy nehogy kibeszélje vadidegeneknek a magánéletünket (mivel nem volt soha sok haverja, ami volt az meg gyerekkori, így nincs nagy szociális érzéke, nem tudja mit szabad elmondani pl) Azt mondta hogy semmit nem mond nekik.
A másik csaj nem hiszem hogy hazudna, mert a többin is látom hogy hogyan is néznek rám. Látszik rajtuk hogy zavarban vannak előttem az információk tudtában.
Miért csinálja ezt a barátnőm és miért nem lehet vele beszélni? Most dobjam ki ennyi év után? Akkor miért maradt eddig velem? Lehet hogy csak fel akar vágni a többi csaj előtt akik ilyesmiket beszélnek ki az egyéjszakás kapcsolataikról? (mindegyik szingli, ágyról-ágyra járnak)
nem. Ne haragudj, ez szánalom, amit művel. A nők néha tényleg elég sok mindent kibeszélnek, de:
1. két ember mit csinál a hálószobában, az csak rájuk tartozik
2. ha már mképp beszélni akar Rólad/rólatok, akkor legalább tisztelettel tenné.
ne haragudj, de ha neki ennyi a magyarázata mindenre, én nagyon elgondolkodnék, h akarok e bármit egy nővel, aki ennyire sekélyes.
Egyrészt túl sok mindent beszélt ki valóban, ennyi esze lehetne, hogy ilyenről nem mesélünk, valóban kevés lehetett eddig neki a női társaság. Viszont nem voltál ott, nem tudod milyen hangnemben zajlott, azért amit megosztott, ott egy-két közel sem olyan durva pl. nem azt mondta, h unalmas vagy, hanem h keveset mozdultok ki vagy ellaposodott a kapcsolatotok, ami nem rád vonatkozik, és nem egy értékelés. Amit megosztott a méretedről, az sem biztos, hogy úgy és olyan formában történt, ha éppen erről volt szó és ő beszúrta és mondjuk a többiek találták kicsinek (ami számomra abszurd, szerintem teljesen átlagos és az a lányok nem tudják, hogy mennyi az annyi.)
Azért is védem a barátnődet, mert nekem nagyon gyanús, hogy az állítólagos bnő meg kavarja a sz.rt.
Nem tudom, az én barátnőm ha másokkal beszél rólam akkor mindig abból indul ki, hogy szeret engem, mert tudja hogy én is mennyire szeretem és eszébe sem jutna másnak még véletlenül sem fikázni. Sőt inkább büszke rám. Ez fordítva is így van. Az ilyen ügyeket pedig legelőször egymással beszéljük meg, semmiről nem kell harmadik személytől értesülnöm. Lehet hogy én vagyok nagyon mázlista, de valahogy így képzelek el egy normális kapcsolatot, nem mindenféle intrikával megbolygatva... olyan méltatlan az egész...
24F
kérlek, ne általánosíts....
sztem ALAPVETŐ emberi jellemvonás kellene h legyen, h akivel párkapcsolatban vagyunk, azt TISZTELEM. Ehhez pedig hozzátartozik, h nem fikázom sem családnak, sem barátoknak, sem senkinek.
Hiszen ez a másikat is minősíti vhol, nem? Ha jó vele, szeretem, nem fikázom. Ha meg fikázom konstans, minek vagyok vele?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!