Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lepjem meg a barátnőmet 2 éves évfordulónkon? =)
2 év alkalmából szerintem meglephetnéd vmi romantikussal,azt szeretik a lányok általában. Nem tudom vonzanak e a nyálas dolgok,és mennyi pénzt szánnál rá,de írok pár ötletet:)
Ha Pest környékén laktok ,akkor vidd el egy hajóra romantikus vacsira,vagy csak koktélozni ( pl. A38 - olcsó,és nagyon szép ),vagy..a Ráday utcában vannak nagyon jó éttermek,és most nagyon szépen ki is van világítva a Kálvin tér,mert jön a Karácsony.
Ha nem féltek repüléstől,vidd el sétarepülésre! Van egy honlap,ahol egy óra sétarepülés kijön 10.000-ből,és nagyon szép látvány a kivilágított város felett lenni:)
Ha otthon maradnátok,kettesben..vegyél pár teamécsest,rakd ki vele a szobát/házat (amekkora teret szánsz neki) és szórd ki az utat rózsaszirmokkal..lassú zene,füstölő..a rózsaszirmokból akár kirakhatsz egy idézetet is..
Ajándéknak pedig fotóalbum,saját kezűleg,vagy egy nagy képkeretbe a legszebb képeiteket ha belerakod..
Remélem segítettem vmit..Sok sikert és még sok ilyen szép évet!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!