Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy nem szeretném,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy nem szeretném, hogy a barátnőm nyilvánosan kirakja a melleit?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom, hogy garbóban legyen, de pl. az olyan kivágás, aminél ha lehajol, akkor csak a mellbimbó nem látszik ki, szerintem már túlzás.
2014. jan. 6. 01:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
29%
S. gfej vagy. Következö lépésed ez lesz: "ránéztél a csajomra bdmeg? Mivanmivanmivan?" És villan a kés te meg tíz évig nem látsz dekoltázst.
2014. jan. 6. 06:00
 12/23 anonim ***** válasza:

Miért nem tudsz örülni annak, hogy

- van csajod,

- van csajod, aki csinos

- van csajod, aki csinos és van melle,

- van csajod, aki csinos, és van melle, és nem kell b::szogatni, hogy ne takargassa az adottságait, hanem öltözködjön normálisan?

Miért nem értékeled azt, ami van, amit az élet ad?

Ejnye!

PS: Amúgy se pofázz bele a partnered egyéniségével, személyiségével összefüggő területbe, mert a szabadsága korlátozásának veszi, és ott leszel hagyva a p.ba.

2014. jan. 6. 08:04
 13/23 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, és abszolút megértem a kérdezőt. Én nem rakom ki sosem a mellem (mielőtt jönnek a bunkó reakciók, hogy azért, mert nincs is: 90D-s), mert nem akarom, hogy mindenki ezt bámulja, meg r*bancnak tartson. A páromnak mutogatom szívesen, fel is szoktam venni kivágott felsőket - de úgy, hogy csak ő lásson bennük. Szerintem ez egy természetes dolog, nem pedig egy elvárás, hogy ne rakja ki a mellét a csaj...

19/L

2014. jan. 6. 08:39
 14/23 anonim ***** válasza:

Normális, hogy nem akarod, de az nem, ha ezzel zaklatod.

Így ismerted meg őt, elvileg így tetszett meg, meg akarod változtatni...megváltozik, aztán jól otthagyod majd egy olyanért, aki kirakja a melleit,

Ez az általános egy kapcsolatban, ahol meg akarják a másikat változni.

Em mellekesen idővel alább fog hagyni a mellkirakással, ezbis egy természetes folyamat...amikor az x-edik pasit kell elhajtani, akkor az ember visszavesz a kihívómm ruhákkal, főleg ha a párja nincs ott..

(Kíváncsi volnék, hogy tenyleg annyira mély-e a dekoltázs, mint írod...mert ilyen kérdésekben a fefiak hajlamosak a baratnőjük esetén túlozni...halottam már olyat, hogy a pasi szerint úgy van kifesve a bnője, mint a bazári majom, meg ennyi vakolat, meg annyi, aztán a csajon volt egy szolid smink, tnyleg vokt alapozó, amennyi "muszáj" de estére nappali smink...sző sem volt tűlzásról...)

2014. jan. 6. 11:35
 15/23 A kérdező kommentje:

Sejtettem, hogy elég megosztó lesz a kérdés, de örülök, hogy vannak olyan lányok, akik hasonlóan gondolkodnak, mint pl. a 13-as válaszoló; az én szememben ez a normális hozzáállás. Jó lenne, ha ilyen lányt tudnék találni.

14: Ilyesmire gondolok: [link]

2014. jan. 6. 12:22
 16/23 anonim válasza:
49%

hagyjad már.. nekem is vannak melleim, és hordok kivágott felsőket.. ha van neki rakja ki. ez mind felfogás és személyiség kérdése..

ha ő így akarja, akkor így csinálja, ha beszólsz neki, lehet, hogy éppazért is kiteszi őket.

keress egy deszka csajt, az biztos nem vesz majd fel kivágottat és kész.

2014. jan. 6. 12:51
 17/23 anonim ***** válasza:
Én sosem viseltem el,ha ilyen szinten beleszólt volna bármelyik barátom,hogy mit vegyek fel.Ez csak ruha,öltözködés.Bár én nem vagyok olyan típus,hogy nagyon kirakjam őket,mert engem zavar.Ha valaki úgy érzi jól magát,hát tegye.
2014. jan. 6. 13:12
 18/23 anonim ***** válasza:
64%

" pl. a 13-as válaszoló; az én szememben ez a normális hozzáállás. Jó lenne, ha ilyen lányt tudnék találni. "

Itt problémázol, mit vesz fel a csajod (aki teljesen természetes módon addig akar dögösebben öltözni meg többet megmutatni magából, míg fiatal és csinos), és közben a mondatod elárul, hogy nem is ragaszkodsz hozzá igazán. Itt egy csaj, aki csak a pasijának vesz fel ottnon (agyrém!) kivágottat, és te már felé kacsingatsz?

Amúgy ez a prüdéria a normális gondolkodás? Az ilyen lányok tekernek magukra a strandon is törölközőt, ha büfébe indulnak... "mer engem nen nézzenek, csak a pasim..." (Bár én pont leszarom, mert én csak meztelenül strandolok meztelen embertársak közt.)

A belinkelt trikóról meg: már 2000-ben pont ilyen dekoltázsú spagettipántosokat hordott az akkori csajom (meg mindenki), de még a hasuk is ki volt belőle. Semmi pláne, egyszerűen nagy a csaj csöcse, de ez 14 éve se zavart senkit, mindenki viselte, szerette.Megyünk vissza a középkorba?

2014. jan. 7. 00:58
 19/23 anonim ***** válasza:
9%
18-as: miért agyrém, hogy nem akarom, hogy mindenki engem bámuljon? Nekem normális értékrendem van, nem attól fogom magam jobban érezni, hogy mindenki két mellel azonosít. Szeretem, ha az emberek a szemembe néznek, miközben beszélgetünk, és szeretem, ha a belsőm miatt értékelnek, nem pedig azért, mert lehet rám fantáziálni. Ha ez számodra a középkor, akkor eléggé el vagy tévedve. Ez csak egyszerűen a jóízlés.
2014. jan. 7. 10:41
 20/23 anonim ***** válasza:
49%

"Szeretem, ha az emberek a szemembe néznek, miközben beszélgetünk, és szeretem, ha a belsőm miatt értékelnek, nem pedig azért, mert lehet rám fantáziálni."

Ezek szerint, akinek láthatók a mellei, dekoltáltabb cuccokban jár, azt kizárólag a melleivel azonosítják, és nem értékelik a belső tulajdonságait? Elég nagy baj lenne!

Az, hogy valaki kiteszi a cicijét, egy dolog – és kellemes dolog. De az meg kultúra kérdése, hogy ezzel együtt és ettől függetlenül emberszámba veszem, és nem szexuális tárgyként kezelem, és a szemébe nézek, meg az érdekel, amit gondol és mond, ha beszélgetünk.

(Így aztán lehet ellenszenves is attól még, mert kirakja a cicijét.)

2014. jan. 7. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!