Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nem szeretném, hogy a barátnőm nyilvánosan kirakja a melleit?
Miért nem tudsz örülni annak, hogy
- van csajod,
- van csajod, aki csinos
- van csajod, aki csinos és van melle,
- van csajod, aki csinos, és van melle, és nem kell b::szogatni, hogy ne takargassa az adottságait, hanem öltözködjön normálisan?
Miért nem értékeled azt, ami van, amit az élet ad?
Ejnye!
PS: Amúgy se pofázz bele a partnered egyéniségével, személyiségével összefüggő területbe, mert a szabadsága korlátozásának veszi, és ott leszel hagyva a p.ba.
Én lány vagyok, és abszolút megértem a kérdezőt. Én nem rakom ki sosem a mellem (mielőtt jönnek a bunkó reakciók, hogy azért, mert nincs is: 90D-s), mert nem akarom, hogy mindenki ezt bámulja, meg r*bancnak tartson. A páromnak mutogatom szívesen, fel is szoktam venni kivágott felsőket - de úgy, hogy csak ő lásson bennük. Szerintem ez egy természetes dolog, nem pedig egy elvárás, hogy ne rakja ki a mellét a csaj...
19/L
Normális, hogy nem akarod, de az nem, ha ezzel zaklatod.
Így ismerted meg őt, elvileg így tetszett meg, meg akarod változtatni...megváltozik, aztán jól otthagyod majd egy olyanért, aki kirakja a melleit,
Ez az általános egy kapcsolatban, ahol meg akarják a másikat változni.
Em mellekesen idővel alább fog hagyni a mellkirakással, ezbis egy természetes folyamat...amikor az x-edik pasit kell elhajtani, akkor az ember visszavesz a kihívómm ruhákkal, főleg ha a párja nincs ott..
(Kíváncsi volnék, hogy tenyleg annyira mély-e a dekoltázs, mint írod...mert ilyen kérdésekben a fefiak hajlamosak a baratnőjük esetén túlozni...halottam már olyat, hogy a pasi szerint úgy van kifesve a bnője, mint a bazári majom, meg ennyi vakolat, meg annyi, aztán a csajon volt egy szolid smink, tnyleg vokt alapozó, amennyi "muszáj" de estére nappali smink...sző sem volt tűlzásról...)
Sejtettem, hogy elég megosztó lesz a kérdés, de örülök, hogy vannak olyan lányok, akik hasonlóan gondolkodnak, mint pl. a 13-as válaszoló; az én szememben ez a normális hozzáállás. Jó lenne, ha ilyen lányt tudnék találni.
14: Ilyesmire gondolok: [link]
hagyjad már.. nekem is vannak melleim, és hordok kivágott felsőket.. ha van neki rakja ki. ez mind felfogás és személyiség kérdése..
ha ő így akarja, akkor így csinálja, ha beszólsz neki, lehet, hogy éppazért is kiteszi őket.
keress egy deszka csajt, az biztos nem vesz majd fel kivágottat és kész.
" pl. a 13-as válaszoló; az én szememben ez a normális hozzáállás. Jó lenne, ha ilyen lányt tudnék találni. "
Itt problémázol, mit vesz fel a csajod (aki teljesen természetes módon addig akar dögösebben öltözni meg többet megmutatni magából, míg fiatal és csinos), és közben a mondatod elárul, hogy nem is ragaszkodsz hozzá igazán. Itt egy csaj, aki csak a pasijának vesz fel ottnon (agyrém!) kivágottat, és te már felé kacsingatsz?
Amúgy ez a prüdéria a normális gondolkodás? Az ilyen lányok tekernek magukra a strandon is törölközőt, ha büfébe indulnak... "mer engem nen nézzenek, csak a pasim..." (Bár én pont leszarom, mert én csak meztelenül strandolok meztelen embertársak közt.)
A belinkelt trikóról meg: már 2000-ben pont ilyen dekoltázsú spagettipántosokat hordott az akkori csajom (meg mindenki), de még a hasuk is ki volt belőle. Semmi pláne, egyszerűen nagy a csaj csöcse, de ez 14 éve se zavart senkit, mindenki viselte, szerette.Megyünk vissza a középkorba?
"Szeretem, ha az emberek a szemembe néznek, miközben beszélgetünk, és szeretem, ha a belsőm miatt értékelnek, nem pedig azért, mert lehet rám fantáziálni."
Ezek szerint, akinek láthatók a mellei, dekoltáltabb cuccokban jár, azt kizárólag a melleivel azonosítják, és nem értékelik a belső tulajdonságait? Elég nagy baj lenne!
Az, hogy valaki kiteszi a cicijét, egy dolog – és kellemes dolog. De az meg kultúra kérdése, hogy ezzel együtt és ettől függetlenül emberszámba veszem, és nem szexuális tárgyként kezelem, és a szemébe nézek, meg az érdekel, amit gondol és mond, ha beszélgetünk.
(Így aztán lehet ellenszenves is attól még, mert kirakja a cicijét.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!