Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ami nem megy azt nem kell erőltetni?
Az utóbbi 2 évben 4 lánnyal próbáltam összejönni. Illetve velük voltam a legközelebb, hogy kapcsolat legyen belőle.
Nos, egyikkel sem jött össze semmi. Mind elutasított végül és mást választottak. Nekik azóta is kapcsolatuk van, én meg itt vagyok egyedül és nézek ki a fejemből, hogy nekem miért nem jön össze semmi?
Kínomban már netes társkeresőn is próbálkoztam, de ott választ sem kapok.
Lehet jobb lenne ezt nem erőltetni és belenyugodni, hogy nem kellek a kutyának sem.
" jártass idefenn"
Figyelj... Ne nagyon erőlködj a továbbiakban hozzászólás írással.
Pedig "35%"-os valaszado nem mondott hulyeseget. Ti vagytok a gyerekek ahhoz, hogy ezt megertsetek.
Kerdesre a valaszom: szerintem a lanyok unalmasnak tartottak. Gondolom a felenk kategoria vagy:) de ne add fel a remenyt.
Aki meg tudja nevettetni a lányokat, annak már félig nyert ügye van. Ez persze nem fogcsikorgató erőlködést, vagy kényszeres viccmesélést takar, még kevésbé krumpliorrot. :-) Csak lazán!
(Másrészt, a dolog lényegét nagyon jól leszűri Karinthy Frigyesnek a barackról szóló értekezése, ajánlom.) "Get a life!" :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!