Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátomon lóg mindig a haverja?
Figyelt kérdés
Hetfőn,kedden találkozok a barátommal 2 vagy 3 órára attól függ másnapra mennyit kell tnulnom és péntek este találkozünk és vasárnap délelött eljövök szal van szabad ideje bőven főleg,hogy ő már nem tanul és jelenleg nem talál munkàt.A haverja akit 1 éve ismerek nekem is a haverom..Na mióta a csávónak az exe újra színre lépett folyton a barátom nyakán lóg még akkor is amikor hétfőn vagy kedden ott vagyok barátoméknál..Ők minden nap este 8-9 fele lemennek a kutyákkal és egy két órát lent vannak meg fbn is beszélnek. Nekem hétvégén mikor a barátoméknál vagyunk èppen nincs ellenvetésem,hogy este le menjünk dumálni.. De kicsit zavar az,hogy mióta az exe színre lépett azóta még hétvégéb delelött vagy délután feljön és áradozik utána még este menjünk le..De fbn nem dumálhat ilyenről nehogy a barátnője rájöjjön..Elhiszem,hogy sok mesélni valója van meg ilyenek de kicsit zavar,hogy minden pillanatban ott lógna a nyakunkon és sztorizna... Barátomnak ha szólnék akkor ugy fogná fel az egészet,hogy én elakarom tiltani a haverjátol pedig nem...2014. jan. 5. 16:01
1/1 Költőnő? 

válasza:

mindent lehet mértékkel.
ha ez már olyan h állandóan, akkor finoman tedd szóvá.
h csíped meg minden, de nem azért mész le h azzal a sráccal légy, hanem h vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!