Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Egy külföldi munka megér annyit, hogy szakítsak vele?
Barátnőmet 4 hónapja ismerem , viszont a napokban kaptam egy olyan lehetőséget hogy külföldön szerencsét próbálhatnék. Még szállást is biztosítanak. Bnőmnek a napokban felhoztam ezt a témát hogy mit szólna hozzá ha kimennék és mikor már saját lábra állok kb 2-3 hónap, majd azután kihívnám és velem lakhatna.
Ő csak annyit mondott nekem erre hogy ő ezt nem bírná és akkor legyen inkább vége :( ha már tényleg úgy alakulna, viszont nagyon szeret. Akkor most hogy is van ez ? Mert én ha valakit tiszta szívből szeretek várok rá. Döntésképtelen vagyok. Valaki járt már hasonló cípőben ?
Mit tegyek ? nem akarom elveszíteni
Az az érzésem, hogy a többség elsiklott afelett, hogy a 2-3 hónap munka után a kérdező nem hazajönne, hanem kint szeretne élni. Az első esetben tényleg nem sok a 2-3 hónap, de elvárnánk a csajtól, hogy hagyja itt az életét és költözzön ki külföldre egy 4 hónapos kapcsolat miatt?
A kérdésre válaszolva: ha tényleg jó az a külföldi lehetőség, akkor ne szalaszd el! Én is ilyen hülye phasz szerelmes, hűséges típus vagyok, mint a kérdező, és az akkori barátnőm miatt sokat vacilláltam a külföldi tanulmányi félévemen, hogy kimenjek-e egyáltalán. Végül nagyon helyesen úgy döntöttem, hogy kimegyek, és bizony a kiutazás előtt (más okokból) szakított is velem a barátnőm. Soha nem bocsátottam volna meg magamnak, ha akkor itthon maradok.
Nálam ez fordított eset 6 hónapja vagyunk együtt...Tudod én is ezt a kérdést tettem fel. Nálam a barátom nem találkozik velem mert azt mondta nem akarja h hiába várjak rá, ő megy Nyugatra...
Én várnék rá mert tiszta szívből szeretem és még ki is mennék vele...
És csak most látom miután sikerült távolabbról szemlélnem h sosem szeretett igazán...Ha így lett volna kapott volna az alkalmon... Mindent itt hagytam volna érte, mert számomra többet ér ő mint sz@ros egyetem...tanulni bmikor tok...
Szerencséje van a csajnak, hogy ilyen barátja lehet...
Ha már szakítás forog a fejében(menekülés), akkor az már rég halott ügy...
bocs de tapasztalat és ha igazán szeret akkor nem enged el ilyen könnyen...
Nálad meg az van mint nálam... Ha igazán szereted elengeded és ha együtt kell lennetek akkor úgyis együtt lesztek ha nem akkor jobb h most derült ki mint ha már szorosabb lenne a kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!