Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudnak a környezetemben? Min változtassak?
Senki nem udvarol nekem. Akkor miért kapom meg mindig a környezetemben, hogy ilyen meg olyan szép lány vagyok, bárkit megkaphatnék meg ilyenek? Ez csak kamu lenne?
Azt bevallom igényes vagyok magamra, ami annyit tesz: smink, szép ruhák, sport, stb. De egy pasi sem udvarol nekem, aki egy kicsit is tetszene - legalább belsőre.
Tudom hogy bennem van a hiba. De most az a kérdés, hogy a külsőm miatt, mert annyira ronda lennék hogy senkinek sem tetszek, vagy senki nem bírja elviselni azt a stílust amit én képviselek? Nem tudom min változtassak, mert nem tudom mi a hiba. Mindenki azt mondja a környezetemben hogy én így vagyok jó és ne változzak meg semmiben, de hát tudom, hogy ez így nem jó. Mert ha jó lenne, akkor már rég lenne barátom.
Mi a véleményetek?
17/L
Tényleg nem tudom mi a baj velem.. Az átlagos lányok csoportját erősítem.
Már sok fiúbarátomat megkérdeztem, és mindegyik azt mondta, szép vagyok, nincs velem semmi gond, majd eljön egyszer az igazi, csak addig várjak és legyek türelmes. De meddig?! (Meg az is lehet hogy ezt csak udvariasságból mondták, hogy ne bántsanak meg...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!