Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek folytassak vele titkos kapcsolatot?
"42 éves, de 38nak néz ki" Hahahaha.
Ez aztán qrva sokat számít, ha egy kis fruskáról van szó..
Ugye tudod, hogy az unokája is lehetnél? (cigány szaporodást figyelembe véve) :D
21:19 én nem vagyok az.De engem nem zavar mert jófej kedves aranyos rendes ember.
-
tudom hogy az unokája vagy a lánya is lehetnék.
Szia,
milyen kapcsolatot szeretnél vele? A szeretője lennél, vagyis csak szex, vagy igazából abban reménykedsz, hogy a kedvedért elhagyná az élettársát és a gyerekeit? Gondolom te még suliba jársz, mi lenne, ha tényleg lelépne a kedvedért a családjától? Összeköltöznétek? Te vinnéd a háztartást ő meg menne melózni és hazaadná a fizetését? Még sorolhatnám...
Szerintem a pasi tuti örülne egy kis hancúrnak egy sokkal fiatalabb csajjal, de inkább az a kérdés, hogy TE mit akarsz. Ha megfogalmaztad mit akarsz, nézd meg, h mennyire reális, mekkora esélye van, hogy meg is valósuljon.
Ha mindenáron az ágyban akarsz vele kikötni, akkor hajrá, mert arról úgysem tudna itt senki sem lebeszélni. De mi fog történni utánna?
Jézusom. Tizenhat éves vagyok, apám negyvenhat, de ha egy korombeli fruska ráindulna, szanaszét tépném. Mit képzelsz magadról? Szét akarsz szakítani egy családot csak azért, mert... miért is? Mert "Tetszik neked"?! Tetsszen a padtársad, az...
De ha annyira akarod, csak rajta. Meg fogod érdemelni, amit kapsz.
23:53nem akarom hogy otthagyja a családját.Igen suliba járok.
2:15 nem akarok szètválasztani egy családot
Na itt elsősorban nem a kor számit.
Èn is ìgy vagyok vele csak ő már külön él a feleségétől.
Èn 23vagyok ő 50 és nagyon boldogok vagyunk és szeretjük egymást.
Itt csak az a lényeg ,hogy ő nem magyar én a helyedbe vigyâznék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!