Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajándékötletek karácsonyra?
Nem találtam jobb helyet, ahova feltehetném a kérdést. Szóval mit ajándékozzak majd a barátomnak? 16 éves. Őt hiába kérdezgetem, nem mond semmit.
(Kicsit odébb van még, tudom, de magamat ismerve jobb lenne már most kitalálni...)
Az én barátnőmnek karácsonyra valamit veszek az Avonból (az osztályban rengeteg csaj nézegeti azt az újságot, és meg is ígérték, hogy segítenek választani). De Mikulásra a barátnőm virgácsot kap, az tuti!!:P
Szerintem vegyél neki parfümöt, vagy valami illatszert! De ha szeret, akkor tuti hogy neked fog a legjobban örülni! =)
(meg is mondtam a barátnőmnek, hogy a legszebb ajándék, amit tőle kaphatok, az ő lesz!!)nah mi
(előző, a végéről lemaradt vmi)
...nah mi együtt is fogunk aludni karácsonykor =)... De nektek még nem kötelező, gondolom te fiatalabb vagy nála!
19\F
eltörhető szívecske medált
egyik fele nálad lesz, másik nála
bele is gravíroztathatsz bármit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!