Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két csajba vagyok szerelmes. K*rvára szenvedek már 2 honapja mert képtelen vagyok választani! Mit lehet tenni?
Én ugyanígy vagyok, csak 2 fiúval.. :/
20l
Nekem az a meglátásom,hogy a szépség az relatív. A szex fontos,de a legfontosabb a kommunikáció minősége,szintje.
Mind ezt, most elmondom másképpen.
A szépség idővel mulandó (változó)a szex idővel változó majd mulandó. DE a kommunikáció az az ami a legtovább fog fent maradni (adja Isten 120 éves korig is) és bizony amikor már minden a múlté,nem mindegy hogy az az egy ami maradt (kommunikáció,megértés) az milyen és egyáltalán van-e.
Igaz a 19 éves még sokat fejlődhet ("idomítható") de akar is fejlődni? Ez itt a nagy kérdés?
Aztán szerintem, egy férfinél a nő, max. 5 évvel legyen fiatalabb és max. 2 évvel "lehet"idősebb.
(46 éves Férfi.)
"Volt egy csajom akit otthagytam mert sokat veszekedtünk."
Hát békülj ki vele és a felmerülő problémákat emberi hangnemben beszéljétek meg, kössetek kompromisszumokat stb. Itt jegyzem meg, hogy minden veszekedéshez két ember kell, kis idő múlva az új nővel ugyanúgy fogsz veszekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!