Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai lenne a szájra puszi, meg, hogy az ölébe ülök? (én:13/L a barátom 16/F)
3. 16 évesen nem 11-be jár....
A kérdésre válaszolva: Úgyis azt csináltok, amit akartok, hiába irunk itt bármit is.
Te még nem vagy együtt senkivel :) Együtt azzal lehetsz, akivel minimum a csókig eljutottál. Bocsi nem kötekedni akarok, csak fogalomzavarban vagy :)
Helyesen úgy szólna a kérdés, hogy egy éve ismered, és nagyon szimpatizálsz vele. Igen, egy szájra puszi belefér, és az is, hogy az ölébe ülj :)
Én egyetértek a 3-assal:/ 1 éve vagytok együtt de eddig nem történt semmi? Szerintem egy 13 éves lány mér egészen mást akar mint egy 16 éves fiú. Magamból indulok ki, hogy 15 éves koromig csak a csókig, max az ölben ülésig jutottam el az első barátommal. Most meg, 16(bár lassan 17) évesen már rendszeresen szeretkezünk a szintén 16 éves barátommal. Nekem furi az, hogy 1 éve együtt vagytok és ő mégis kibírja, vagy későn érő, vagy van más is, vagy piszok nagy mázlid van, hogy nem sürgetett eddig.:)
Amúgy kérdésre s válaszolva, hááááát a puszi még belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!