Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj, hogy mindig közzé akarom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, hogy mindig közzé akarom tenni a párommal készült képeket?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a barátomat,boldog vagyok vele.

Ha elmegyünk valahova,és készül kép rólunk, mindig szeretném megmutatni a világnak, hogy ő az én kis párom, akivel boldogok vagyunk és szeretjük egymást, felszoktam tenni közösségi oldalra.

Persze ezek nem olyan képek,amin nyaljuk-faljuk egymást, csak öleljük,meg néhol ad egy puszit.

Most,hogy voltak az ünnepek, sok képünk készült.

Ha feltennék párat az idegesítő lenne mások számára,hogy már megint egy kép...?

2014. jan. 3. 19:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A barátomat nem zavarja.
2014. jan. 3. 19:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem csak azoknak lenne idegesítő, akik hajlamosak az irigykedésre! De amúgy nem! Ha meg akarod mutatni mindenkinek, hogy milyen boldogok vagytok, csak rajta, nincs mit ezen szégyelni! :)
2014. jan. 3. 19:47
 13/15 anonim ***** válasza:
#12-es vagyok! Sőt, inkább légy büszke, hogy milyen szerencsés vagy vele az életben! :)
2014. jan. 3. 19:48
 14/15 A kérdező kommentje:
12. igen, az vagyok:)
2014. jan. 3. 19:57
 15/15 Szergej55 ***** válasza:
Teljesen felesleges közléskényszer. Nem kell neked semmit sem megmutatnod senkinek.
2014. jan. 3. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!