Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell smárolni?
Figyelt kérdés
Mindenre kíváncsi vagyok, nyelvvel mit kell csinálni, az ajkaddal meg minden apró részlet is fontos. Jó hosszan írjátok le :)2014. jan. 3. 15:44
1/5 anonim válasza:
ahogy a nagy könyvben meg van írva
2/5 anonim válasza:
Hallod elmondok egy titkot. Szilveszter éjszakáján csókolóztam elsőre , fogalmam se volt arró mi hogy merre meddig. De marhára nem nagy cucc . Csak engedd hogy az érzés irányítson.
3/5 anonim válasza:
ezt nem lehet leírni. Ehhez nincsenek szabályok. Én ne izgulj, mindenki így idegeskedett az első csókja előtt
4/5 anonim válasza:
Én az elsőre fel sem voltam készülve mégis jól ment :D
5/5 anonim válasza:
Én nekem teljesen váratlanul történt... a fiú szerelmet vallott és megcsókolt... Először álltam mint Bálám szamara, abbahagyta, kb. fél perccel később megint nekifutottunk a dolognak és teljesen rendben volt :) Annyira romantikus volt a sötétben, holdfénynél :) (nem vagyunk már együtt, de még mindig jó visszagondolni rá, hiába h béna voltam :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!