Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú akivel jóban vagyok minden nap beszélünk msnen. Nem tűnik ez nyomulásnak? Mindig kérdezem h akar e beszélni meg h hagyom pár napig de ő azt mondja h akar beszélni. Lehet csak nem akar megbántani?
Figyelt kérdés
szerintetek? mert ha ez gáz meg olyan mintha ráakaszkodnék akkor hagyom.csak olyan jókat tudok vele beszélni és jól elvagyunk2009. nov. 29. 00:30
1/12 anonim válasza:
Ha nincs kedve veled beszélni, akkor egyre laasabban fog válaszolni, míg végül egyáltalán nem válaszol. Amíg beszél veled, addig minden oké.
2/12 A kérdező kommentje:
igaz:S és am csak barátok vagyunk de mégis azt mondja szeret.és becézget.de nem tudom eldönteni h csak barátilag vagy akar is valamit
2009. nov. 29. 00:35
3/12 anonim válasza:
Hagyd, hogy ő írjon rád, nem kell beköszönni neki rögtön ha meglátod, hogy fent van. Ha észrevesz és ő ír, akkor akar beszélni :)
4/12 A kérdező kommentje:
ő csak akkor ír ha rejtettben van.ha simán fent van nem szokott.azt mondja h senkire mert nem akar zavarni.:S ha meg nem írok neki egyből akkor azt mondja h csak muszájból írok neki:S
2009. nov. 29. 00:46
5/12 anonim válasza:
Én akkor sem írnék egyből. Ha ez barátság, akkor kb. fele-fele arányban kéne egymásra írni. Mond neki, hogy ha elérhető vagy, akkor szívesen veszed, ha "zavar" :)
6/12 anonim válasza:
Biztos, hogy szeret, vagy akar valamit. Csakúgy viccből ezzel nem szoktak dobálózni. Még ha valaki ezt poénosan mondja, akkor sem lenne ellenére, ha az a valaki tényleg szeretné.
7/12 A kérdező kommentje:
igaz:S én szoktam neki mondani és néha ír is de úgyvan vele h biztos zavarna
énis erre gondolok de nem merem megkérdezni mert nem szeretném h ne legyünk barátok emiatt
2009. nov. 29. 01:03
8/12 anonim válasza:
Szerencsétlen egy msn függőre akadt. És még nem tudja hogy veletek nem megy semmire max irkálhat napestig és ennyi. és tudom hogy nehéz de próbálj visszatérni a valóéletbe.
9/12 anonim válasza:
Járjatok el együtt szórakozni élőben. Hagyd az MSN-t, az egy érzelemgyilkos szar. Komlyan, nekem rontotta már el kapcsolatomat.
10/12 A kérdező kommentje:
igazad van teljesen.köszi szépen:)
am nem is vagyok msn függő
2009. nov. 29. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!