Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csak éjjel "szeretem" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak éjjel "szeretem" a párom?

Figyelt kérdés
A parommal lassan 4 eve vagyunk egyutt. Tudni kell, hogy nekem alvas zavaraim vannak hajnali 3 fele alszok el es delutan 2-3 korul ebredek. nem tudom ennek koze van e hozza de nappal a parom ha ir idegesit nagyon nagyon ingerlekeny vagyok es nincs semmi kedvem hozza. viszont ejjel amikor elalszik bujok hozza puszilgatom imadom hianyzik. napkozben ettol rosszul vagyok. lassan 1 eve tart ez az allapot koztunk. kerlek segitsetek ha tudtok.
2014. jan. 3. 02:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
hogy lehet ilyet mondani olyan ideges lettem. semmi koze hozza mit csinalok
2014. jan. 3. 03:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Ennyi.. A sok alvás szépít! :D
2014. jan. 3. 03:02
 13/14 anonim ***** válasza:
sztem a kapcsolatotok javítani kellene,,,beszélgetés,őszinteség...amúgy én is hasonlóan vagyok,bár én mivel korán kelek,így még rosszabb,mert csak hétvégén tudok pihenni.,...de pl én rájöttem, hogy nekem elég,ha valaki mellett alhatok,éjszaka összebújhatunk,,,napközben nem tudom ezt elképzelni,.
2014. jan. 3. 03:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Tudom, régi a kérdés, de hátha még olvasod...

Lehet hogy ideges lettél, de attól még jogos a felvetés, hogy nem normális dolog ha átalszod az életedet. Ha megtudhatom mit dolgozol vagy tanulsz? Szeretném tudni hol lehet megtenni azt hogy délután kettőkor kelj fel és a nap felét átaludd?

Nekem is vannak alvás zavaraim, de valahogy mégis megoldom hogy reggel 6:50-kor felkeljek és elmenjek dolgozni.

A kérdésedre válaszolva szerintem lusta vagy és unalmadban kreálsz magadnak problémákat, ennyi.

2014. máj. 27. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!