Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belém szeretett a gimis tanárom, mit hibáztam?
Ez egy nehéz tönet, de leírom. 2 éve érettségiztem. A gimiben egyik tanárommal egymásba szerettünk, ennek 4 éve,azóta a párom, ő az első az életemben.
Viszont jött egy gond. Egy másik ottani tanárom. De nem értem őt, ebben kérek segítséget.
Soha nem szólt hozzám. Voltak fura nézései, de semmi több. Érettségikor írt nekem egy sms-t, el is csodálkoztam. Aztán jött másnap az érettségi délután felhívott.Érdeklődött, hogy mi volt. :D
Még párszor a ballagás után írt, hogy hova vettek fel,stb. Meg hogy nem tudom ennek meg annak az oszt.társamnak a számát.
Aztán külföldre mentem 1 évre, néha írtam neki, nem válaszolt rá. Amikor visszajöttem, egyszer elkapott msn-en, rámírt. Elmondta, hogy meghalt a papája, nagyon magányos, nincs párja, barátai. Kérdezte, nekem van-e? Nem házasodok?
Akkor megírtam neki, hogy a munkatársa a párom,onnan nem írt, nem keresett.
Én többször kerestem, lerázott. Egy sms-ben azt írta, ne zaklassam, nem lehet közöttünk semmi.
A mai napig nem értem őt, hogy mit akart?Akart-e valamit, vagy én csesztem el, hogy félre értettem?
Hiányzik a társasága, sajnálom hogy így alakult.
Szerintetek tévedtem? Hogyan szerezhetem vissza a társaságát, annyira jó ember volt.
Mindenki azt mondja akart valamit, nem tudom. Kellemetlenül érzem magam, lehet én nyomultam úgy érzi? Csak választ akartam.
Szerintem egyértelmű.Tetszettél neki,ezért volt érdeklődő és próbált meg veled kapcsolatba lépni sms-ben,msn-en stb.De mivel megírtad neki,hogy a kollégája a párod,ezért megértette és leállt.Teljesen fair pasi,nem akart belekavarni az életetekbe.
Miért akarod,hogy kimondja,hogy össze akart jönni veled?Ez így,most,hogy tudja foglalt vagy és hogy kivel vagy,ez így elég kínos neki,a helyében én sem kezdeném el magyarázni,hogy mi volt az eredeti szándékom.
Elhiszem,hogy hiányzik a társasága,de jobb neki így.Ha valaki többet szeretne,mint barátság,annak egy baráti kapcsolat fentartása kínzás.Ne erőltesd,inkább becsüld,hogy nem egy kavarógép és tiszteletben tartja az életeteket!
A baj az, hogy engem a páem rég megcsalt. Ez pont utánna jött, teljesen összezavart. Nem láttam 2 éve, de összekavart érzelmileg.
Vonzódom hozzá, sokat gondolok rá, de a páromat is szeretem.
Nagy gondban vagyok.
Nem tudom, mit tettem volna ha bevall valamit. Nem tette, gyűlöl, pedig becsszóra, soha még csak rá se mosolyogtam, nem értem mi baja. Szerintem a párom. :(
Ne gondoljátok, hogy mert 1 tanárom a párom, hogy vele kikezdtem, soha. Ez egy véletlen hülye helyzet, egy 3 háromszög, vagy lehet tévedek.
Rengeteget álmodok vele, amiben bevallja hogy szeret, megőrülök ettől. És nem bírom, hogy gyűlöl, fáj.
Persze,hogy a párod miatt nem lépett és ez teljesen érthető is!Figyelj,elöbb neked kell magadban tisztázni,hogy kivel is szeretnél lenni.A pároddal? Akkor őt felejtsd el! Elhiszem,hogy szar,hogy nem beszéltek,de felér egy emberkínzással,ha arra kényszeríted,hogy barátkozzatok,miközben ő téged többnek akar,mint barát.Ez szemétség lenne és ha tényleg fontos neked,akkor nem kényszeríted ilyesmire. Nem gyűlöl,csak nem akar kapcsolatban maradni veled,mert nem lehetsz az övé.Érthető és sajnálom is szegényt.
Ha úgy döntesz,hogy őt szereted és vele akarsz lenni,akkor szakíts a pároddal és neki pedig mondd el,hogy szabad vagy és úgy érzed fontos számodra.
De ezt neked kell eldönteni!!! Tudom,nagyon könnyű két szék közt a pad alatt lenni,de nincs értelme járni valakivel és más után vágyni és annak se,hogy jársz valakivel és "fentartasz" egy hódolót,aki közben szenved,mint a kutya.
Elnézést a sok elírásért, de be van lassúlva a gépem néha 2-szer ír ki dolgokat, vagy azt se. :D
De még valami:
Nagyon dúrván közölte, hogy soha többé ne keressem, nekem ebből nem az jött le, hogy érdeklem. Az Ő elve az, hogy házi nyúlra nem lő.
Hogyan hozhatnám helyre? Nem bírom. :(
Amióta megcsalt a párom sokat gondolok rá. És hogy pont akkor kellett keresnie. :(
"Miért kúrsz tanárral?"
Elmondanám, hogy azért vonzódom az idősebbekhez, mert nem hiszek a mai hülyegyerekekben.
Arról nem tehetek , hogy ott találtam meg a párom, ennyi.
Ez az egész pedig egy véletlen eredménye.
Másik dolog:
Ha nem lettem volna megcsalva tökéletes lenne a dolog, de nem bízok, minden összedőlt bennem. Vonzódom a másikhoz. Nem tehetek róla, nem tudom mi ez, soha nem volt még ilyen.
Egyszerűen nem tudok dönteni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!