Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm hanyagol a gyakorik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm hanyagol a gyakorikerdesek.hu weboldal miatt! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Amint lejövök hozzá vagy épp ő van nálam belebújik a laptopba és több órán keresztül olvasgatja az oldalt. Ilyenkor nem lehet hozzá szólni és agresszívan viselkedik velem. Ez nekem nagyon fáj! F/25 és L/19
2014. jan. 2. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Titokban töröld a regisztrációját. Amm ha ezt meglátja letépi a fejed.
2014. jan. 2. 19:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Bocsáss meg neki, a betegekkel finoman kell bánni! :D

A legjobb amit tehetsz, hogy Te is csatlakozol hozzánk. xD

2014. jan. 2. 19:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Imádkozz a modikhoz hogy letiltsák.

Jobbat nem tudok.

2014. jan. 2. 19:32
 4/7 anonim ***** válasza:
45%

A múltkor panaszkodott itt nekem egy 19 éves csaj, hogy már ráunt a barátjára, és mikor nála van, akkor is inkább GYIK-en olvasgatja a kérdéseket. Az ő barátja is 25 éves.

Ez furi... Mit csinál a csajod szombat délután ? Mert ezzel a csajjal akkorra dumáltam meg randit...

2014. jan. 2. 19:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Amint látjátok már csatlakoztam is , de csak emiatt. Most ő épp otthon van és biztos, hogy itt olvasgat...azért remélem nem buktattam le magam ezzel a kérdéssel,de ha igen akkor szeretlek szerelmem.az előbb is hívtam telefonon, hogy miújság vele és közölte,hogy most hagyjam békén, mert nem ér rá.
2014. jan. 2. 19:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezt benézted, öcsi. De jól szórakoztam. :"D
2014. jan. 2. 19:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Ő MÁR A MIÉNK!
2014. jan. 2. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!