Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ronda pasi feltesz ide egy tipikus ronda pasis kérdést, hogy miért van egyedül, akkor a válaszoló lányok szinte mindegyike miért úgy szokott válaszolni, hogy a végére odateszi, hogy neki van párja vagy férje (nem hiszem, hogy mindnek)?
Figyelt kérdés
Ha meg helyes pasi teszi ki, akkor sokszor látom, hogy írnak is, hogy írjon az nekik privit. Szerintem ez kissé álszentes. De azt bírom, hogy ha pasik válaszolnak ilyen lányok által feltett, vagyis önmagukat ronda lányoknak nevezett illetők által feltett kérdésre, akkor nagyon ritkán írják a végére, hogy az ő asszonykája, vagy menyasszonya milyen és hogy van-e neki. Nem fura?2014. jan. 2. 14:29
11/11 anonim válasza:
Én évek óta vagyok ezen az oldalon, és rengeteg ronda pasis kérdésre válaszoltam, így a magam nevében válaszolnék.
Azért, mert VAN és kész. Ameddig nem volt, addig nem írtam oda, sőt, úgy írtam némelyik válaszom, hogy világosan lejött, hogy én is keresem még a párom.
Egyébként soha nem írtam egy helyes pasinak sem, nem szálltam rá egyre sem, hogy írjon privit.
Egyáltalán nem érdekel, hogy egy anonim oldalon ki milyennek mondja magát. Nem egyszer láttam a valóságban is, hogy számomra vonzó pasi rondának tartja saját magát, vagy épp az ellenkezőjét: hogy valami kis ronda görény veri magát a semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!