Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan adhatnám vissza egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adhatnám vissza egy kicsit a férjem szabadságát hogy ne érezze magát ennyire lekötve?

Figyelt kérdés

Nagyon jól el vagyunk, de sokszor össze is veszünk mert egyikünk sem megy sehova egymás nélkül szinte csak dolgozni, sokat lássuk egymást van egy közös kisbabánk és én úgy érzem hogy neki szüksége lenne egy kis egyedül létre kikapcsolódásra nélkülem.

De már annyi veszekedés volt ebből hogy ha elment akkor az nap nem is láttam haza mert olyan soká jött vissza.

És már nélkülem sehova nem akar el menni, gondolom mert fél hogy ismét veszekszünk.

Én hiába mondtam neki hogy menjen el a haverjaival, beszélgessenek kapcsolódjon ki de nem akar menni, mert bűntudata van.

Ha itthon van még nyugta sincsen mert ott van a számítógép ahol a kisbabánk alszik.

2014. jan. 2. 12:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Küldd el wellnesezni a haverjaival. Persze itt csak egy laza vidéki kiruccanásra gondolok, amit kb. 10k-ból megoldanak.
2014. jan. 2. 12:46
 2/3 Költőnő? ***** válasza:

szólj vmelyik haverjának, h szálljon rá és addig ne hagyja élni, míg el nem tudja rángatni vhová.

És utána ne hisztizz!

2014. jan. 2. 12:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Az is megoldás, ha néha meghívtok valakit vacsorára. Együtt főztök, hallgattok zenét, beszélgettek. Ekkor is már van külső inger mindkettőtöknek. Szóval nem kell valami nagy buliban gondolkodni, hanem egy ember is elég, vagy kettő.
2014. jan. 2. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!