Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom mindig megbánt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom mindig megbánt, aztán belátja, hogy hülye volt. Mit tegyek? 15L

Figyelt kérdés

Már beszéltem vele a dologról, és mindig igazar ad nekem, hogy mostantól nem lesz ilyen stb.

De például tegnap is, nem együtt szilvesztereztünk, 14szer hívtam, és egyszer se vette fel, egy sms-t se írt, mikor reggel végre beszéltünk, szabadkozott, hogy elrontotta, hibázott, szeret, satöbbi.

Én el is hiszem, hogy szeret, sok mindent megtesz értem, amit más fiú biztos nem...és persze én is odavagyok érte.

Nem ez volt az elsö ilyen eset.

Szerintetek?

Köszönöm!

15L (18F)

2014. jan. 2. 02:03
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
És köszi, mindenkink boldog Újévet:)
2014. jan. 2. 02:14
 12/15 anonim ***** válasza:

együtt kelett volna buliznotok. tuti megcsalt.. 18 fiú vagyok én is.. barátnömmel és 1-2 haverommal töltöttem.

megoldható

2014. jan. 2. 02:20
 13/15 A kérdező kommentje:
Na, ez az, amiben biztos vagyok, hogy nem:) Nem mentek el othonról.
2014. jan. 2. 02:27
 14/15 Paulik Áron ***** válasza:
Ha boldog akarsz lenni, keress olyan srácot, aki tényleg boldoggá tesz, ne olyat, aki folyton csak ígéri. 4-5 alkalom után már kissé gyanús, hogy nem is gondolja komolyan, elkopnak a szavak. Ez kihasználás.
2014. jan. 2. 03:02
 15/15 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint alapból neki kellett volna felhívnia téged, de tekintsünk el ettől..Minek hívtad fel 14x?? Ha egyszer nem veszi fel a telefont akkor nem hallja és még a 2-3 is belefér, de utána minek próbálkozni?

Keress egy olyan fiút aki él-hal érted és hercegnőként kezel!:)

2014. jan. 2. 04:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!