Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kezdődő kapcsolatban okozhat gondot ha a férfi sokkal kevesebbet keres, mint a nő?
Mindketten diplomásak, multinál, de nem ugyanannál a cégnél. A férfi megkeres 220-at (nettó), a nő pedig még nincs 30, de nettóban kb. havi 800 és 1 millió között kereshet.
Tudom, nem számít a pénz, de ez nekem nagyon nagy különbségnek tűnik.
Nem irigylem tőle, mert nagyon sok helyen dolgozott már, nagyon nagy cégeknél, több nyelven nagyon jól beszél, a diplomáját is külföldön szerezte.
Még nem élünk együtt, de látom, hogy az életszínvonalunk és a társadalmi helyzetünk teljesen különbözik. Ő a munkahelyén vezető beosztásban van és a magánéletben sem tűnik túl elveszettnek, határozott típus.
Eddig még valahányszor beültünk valahová, sosem engedte, hogy fizessek. Karácsonyra pedig egy olyan kabátot kaptam tőle, ami drágább lehetett, mint egy havi fizetésem! Pedig nem olyan régóta ismerjük egymást.
Félek előhozakodni a témával, mert nem akarom, hogy úgy érezze, "irigy" vagyok az ő sikereire.
Okozhat ez gondot a későbbiekben?
Ha annyira zavar az az 580.000 Ft különbség a fizetésetekben, beszéld meg a pároddal, hogy ajándékozásnál például ne vegyen halál drága cuccokat, meg ilyenek.
Vagy legalább hozd föl a témát, nem fog irigynek tartani, ha úgy adod elő, hogy azért zavar téged, hogy neked kevesebb a fizetésed, mert így nem tudsz neki olyan cuccokat venni mondjuk, mint ő neked.
De kitalálsz valamit, ez csak egy tipp. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!