Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szilveszterkor más huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szilveszterkor más huszonéves csaj is van egyedül otthon?

Figyelt kérdés

jó lenne bulizni, de mások mással vannak, egyedül érzem magam, nagyon sz_r.

26Nő

2013. dec. 31. 22:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Kapsz pezsgőt, ha jó választ adsz a #7-re :)
2013. dec. 31. 22:42
 12/22 A kérdező kommentje:
jöhetne a szexi fotók!!!!!!!
2013. dec. 31. 22:52
 13/22 anonim ***** válasza:
miért nem dugtok?
2013. dec. 31. 22:55
 14/22 anonim ***** válasza:
írj te.
2013. dec. 31. 22:57
 15/22 A kérdező kommentje:
ment a válasz mindenkinek!
2013. dec. 31. 22:59
 16/22 anonim ***** válasza:

Én nem küldök képet, csak boldog új évet kívánok neked, de ahogy ismerem az oldalt, biztos kap a kérdező leányzó jópár privit :)

A kérdés az az, hogy neked olyan társaságra van-e szükséged, aki szilveszter este ezen az oldalon próbálkoznak barátnőt szerezni, vagy inkább egy támaszra, sziklára, védő szárnyakra a magányosság ellen, kíváncsiságod felkeltve...

Na mindegy, bízok benne felfedezel valami újat, bársonyos, vagy arany színű csillámlást amire nem számítasz :)

2013. dec. 31. 23:00
 17/22 anonim ***** válasza:

"biztos kap a kérdező leányzó jópár privit"

kérdés az inkább, hogy a kérdező valóban leányzó e?

2013. dec. 31. 23:41
 18/22 anonim ***** válasza:
Már azt hittem egyedül vagyok ezzel. Én is egyedül voltam itthon. 25/L
2014. jan. 1. 09:43
 19/22 anonim ***** válasza:
Én is egyedül voltam. Vagyis az öcsémmel, ő az egyik, én a másik szobában. Azt hittem szinte a huszonévesek körében szinte egyedül leszek aki otthon ült. 23/L
2014. jan. 1. 11:18
 20/22 anonim ***** válasza:

Én is azt hittem egyedül leszek (előző vagyok) de úgy tűnik sokan jártunk így. Legalább kialudtam magam. Úgyis szinte csak ünnepekkor tudok pihenni.

Nektek sincs most párkapcsolatotok vagy csak úgy alakult, hogy külön töltöttétek?

2014. jan. 1. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!