Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen az a nő/férfi, akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az a nő/férfi, akivel le tudnál élni egy életet?

Figyelt kérdés

A realitások talaján maradva, mit vársz el tőle - legfontosabb tulajdonságai, hogy néz ki (kép is jöhet), munka, szexualitás, családi kapcsolatok terén, stb.

Ha esetleg megtaláltad már ezt az embert, akkor mi az, amit a leginkább értékelsz benne?

2013. dec. 31. 17:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hasonló legyen mint én. Külső másodlagos, max annyi hogy 170 cm fölött (én is annyi vagyok), és 100 kg alatt legyen. Legyen ápolt, s legalább alkalmakkor öltözzön elegánsan. Munka az nem árt ha van, de nem kell h millás legyen. Fontos legyen neki a család, szeresse a gyerekeket, és mindig lehessen rá számítani. Tudjunk beszélgetni bármiről, akár pszhichológiai mélységekben is. Szeresse a természetet, ne legyen politikailag szélsőséges (ha lehet ne is érdekelje), meg semmibe se legyen az. Legyen racionális, de mégis álljon pozitívan az élethez. És legyen egészséges, testileg-lelkileg. Kb ennyi, de 29 évesen még nem találtam ilyen férfit, hihetetlen... :(
2013. dec. 31. 17:17
 12/15 Pain for Pleasure ***** válasza:
100%

Külsőleg nincs ideálom, annyi, hogy legyen magasabb nálam és ne legyen kövér.

Ne dohányozzon és ne legyen alkoholista.

Belső: a legfontosabb a hűség és az őszinteség, legyen állatbarát, intelligens, határozott, megbízható és szeressen engem. :)

2013. dec. 31. 17:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Elsősorban olyan, aki jól érzi magát velem, és hosszú távon is képes elviselni :D (ha ismernél, tudnád, hogy ez közel sem olyan egyszerű)

De, külső tulajdonságai: férfias kinézet, testalkat, nem baj az sem, ha mackós (sörhas viszont kerülendő!). Legfontosabb, amiért harapok: NE szőrtelenítsen, az ég szerelmére!

Belső tulajdonságok: hosszú listát tudnék írni, így maradok az egyszerűbbeknél- hűséges, őszinte, nyílt (meg tudjon beszélni velem kínosnak érzett dolgokat is), szeresse a főztöm, segítsen a házimunkában (utálok mosogatni, elsősorban erre gondolok), szexuálisan legyen odaadó, de mégis domináns, szenvedélyes. Legyen valami humora meg lehessen vele beszélgetni, különben az nem élet, ha csak fapofával ülünk egymás mellett a kanapén, ő újságot olvas, én meg kötögetek... mindezt mondjuk 30 évesen. Legyen munkája, amiből fenn tudna tartani egy kisebb lakást egymaga is, így nem érezné egyikünk sem, hogy teljesen ki van szolgáltatva a másiknak, anyagi szempontból, és a kettő közös fizetésből simán lehet félre is tenni, meg saját elképzelésekre is költeni. Szeresse a gyerekeket és akarjon családot, olyan kutya-macska kiegészítős nagyivelünklakik család-félét :D

A barátom személyében megtaláltam azt az embert, aki mindezeknek 90%-ban megfelel, de remélem az idő előrehaladtával majd meggondolja magát a gyerek-témában is, és akkor 100% lesz a megfelelés :)

2013. dec. 31. 17:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Mar ismerem :)

Kulso: kopasz, kek szemu, izmos, jo deltas, vallas, nem magas, szep mosolya van, kis borostaja, csodas kek szemei, pont jol szoros: a feneke nem, de a combja, labszara igen, a honaljat szorteleniti, a hasa mellkasa szoros, de leborotvalja ha elkezd noni azt is szeretem

Nagyon jo stilusa van, igenyes, jo illatu :)

Belso: velem sokat beszel, kedves, bujos, nagyon bujos :) szereti ha simogatom, okos, olvasott, tajekozott, egy az erdeklodesi korunk, de anlegjobban az oleleseit szeretem :) meg hogy o is mennyire igenyli, hogy atoleljem. masok elott persze nem nyaljuk egymast.

Nagyon szeretem :)

2013. dec. 31. 17:30
 15/15 anonim ***** válasza:

"Milyen az a nő, akivel le tudnál élni egy életet?"

Olyan akit szeretek, és aki tiszta szívből viszont szeret engem.

2013. dec. 31. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!