Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mikor csókolt meg először fiú?
Figyelt kérdés
Tudom, furcsa kérdés, de tele vagyok aggodalmakkal. Tudom, hogy semmivel sem vagyok elkésve, de titeket hány évesen csókolt meg először fiú? És az gáz, ha gusztustalannak találom jelenleg a nyelvest?:| Beszélnünk kell arról, hogy ő nyelvvel akarja vagy sem? Köszönöm válaszaitokat:)))2013. dec. 31. 15:28
11/16 anonim válasza:
Én úgyan fiú vagyok, nem volt még barátnőm nem is csókóloztam még, de én undorítónak találom egyébként is kétember nyála összér egymással meg minden, ez undorító. Sok száj meg egyéb betegségek is vannak egyébként a csóktól. Nem is tudom hogyan szeretnek az emberek csókólózni, főleg hogy elszívnak mellette cigit ismeg minden, én undórítónak találom ezeket pedig már 19 lassan 20 éves vagyok talán ezért nem volt még barátnőm.:D
14/16 Laylah válasza:
17, egy hónap híján 18 voltam. Nagyon féltem tőle, ezt a barátom tudta is, ezért fokozatosan haladtunk, először csak szájrapuszi, aztán sima csók, végül nyelves.
15/16 A kérdező kommentje:
fiúk ne írjatok már, hogy még soha ._.
2013. dec. 31. 18:49
16/16 anonim válasza:
13 évesen,nyelves.Máig is tart a kapcsolat,lassan 9 hónapja :)
Ez ösztönből jön,ne beszéljetek róla,az elég ciki :)
Ha megérzed,akkor nem lesz annyira gusztustalan.. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!