Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak vajon olyan 18-20 körüli vallásos hölgyek, akik
nem beképzelt szépségkirálynők, nem vonzóak és benne
lennének nemiség nélküli házasságban?
31/76 A kérdező kommentje:
nincs túl sok, korban hozzám illő lány kb van összesen mondjuk 200000, általában a lányok 5-6%-a igazán vonzó, szép számomra ez 10 000 lány, ebből földrajzilag elérhető kb a harmada ha jóindulatúak vagyunk ami 3 333 lány, belőlük sokan már társsal vannak, marad kb pár száz, akik viszont válogatnak, válogattak az elmúlt 10 évben és nem értem miért ne tennék az elköv 10-20ban de tudod mit továbbra is égetem magam ezzel csak h megnyugodj de 40 évesen túl már télleg elkezdek csak lelkitársat keresni
Hülyéknek tépheti a száját az ember úgyse értik meg.
Dowd is itt szenved veled én miért csináljam ugyanezt? Temérdek normális ember van akin lehet itt segíteni , te nem tartozol közéjük csak feljársz ide sírni.
Fura mód én találtam barátnőt hiába nem vagyok jóképű és gazdag
Legalább végiggondolnád mit akarsz..
2013. dec. 31. 13:22
33/76 A kérdező kommentje:
neked akkor ezek szerint bejön és képes vagy teljesíteni ha valaki csúnyácskább vagy kevésbé vonzó, szerencsés vagy ennyi
32.
Én is kiszálltam.
Van akin nem lehet segiteni.
2013. dec. 31. 13:28
Nem. Én kemény munkával értem el ezt.
Ahonnét elindultam : egy cérnavékony önbizalomhiányos szürke egér voltam akivel a csajok szóba se álltak.
Csak rinya helyett én elkezdtem kijavítani a hibáimat és a külsőmet, lejártam a konditerembe , foglalkoztam pszichológiával nem is keveset.
Most se vagyok egy izomkolosszus , de a szálkás sportos alkatom megvan ami teljesen elég és jól érzem magam a bőrömben.
Hosszú és kemény meló volt de kifizetődött. Rohadt büszke vagyok arra , hogy onnan idáig eljutottam , mert megbecsülnek az emberek és nem átnéznek rajtam mint régen.
2013. dec. 31. 13:29
36/76 A kérdező kommentje:
én is gyúrók lassan már 5 éve, de sz*rt sem ér mert nem olyan az alkatom, úgyhogy vagy mázlista vagy vagy te szépnek látod azt a csajt akit megkaptál, még ha nem is az, ami szintén nagy mázli
Ha a nemi vonzalom reflex-szerű folyamat, ami lelki dolgoktól nem függ, akkor hogyan létezhet homoszexualitás, impotencia, BDSM, perverziók, fétisek, vonzódás 20 évvel fiatalabb vagy 20 évvel idősebb partnerhez?
2013. dec. 31. 13:52
38/76 A kérdező kommentje:
a homoszexualitás genetikai mutáció, ahogy pl a szemszín is, a melegeknél is megvan a reflex csak azonos nemű egyedek felé
39/76 A kérdező kommentje:
a fétiseknek is evolúciós okai vannak, pl a járványok, fertőzések idején honosodtak meg pl a közép-kori európában is mint pl a végtagok használata a szexuális kontaktus során, a különféle tárgyak e célú felhasználása, ez a génekben tovább fut nemzedékeken és mai napig ezért jellemző, bár ma sem vagyunk hiányában nemi betegségeknek, AIDS
40/76 A kérdező kommentje:
korbeli eltérések nagyon egyszerű, evolúciós reflex az emberben, fiatal = termékenyebb (fiatal nő vs. idősebb férfi), idősebb = tapasztalt, jó anyagi helyzet (a nőknél mint az állatvilág bármely más nőstény egyedeinél az anyai ösztön az utódok felnevelése az elsődleges ezért vonzó számukra ez a párválasztásnál)
Kapcsolódó kérdések: