Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül szilveszterkor?
Megint eltelt egy év magánnyosan b*ssza meg! :(
28f
Tőlem sokkal selejtebb emberek meg lehetnek boldogok
Én pedig aki próbál valamit kezdeni az életével dolgozok reggeltől estig tanulok próbálok bókolni próbálkozni lányoknál és van szívem és nagyon szeretnék szeretni én arra vagyok ítéltetve hogy egyedül éljem le az életemet.
Ez nem igazság! Átvertek páran a nagy világnézetükkel is csak annyit értem el hogy hülyének néznek amiért követek egy világnézetet de már elnézést de semmit nem érek a nagy tudású eszmeiséggel ha végtelenül boldogtalan és magányos vagyok!
Már kezdem magamat is egyre jobban gyűlölni és elveszteni a kontrollt.
Most én is magányosan. Vagyis nem magányosan, csak pár nélkül. De évközben volt két rövidebb kapcsolatom, aminek azért nagyon örülök. Kár, hogy vége lett. Az egyik fiúhoz még mindig kötődöm. :)
Egyébként hidd el, valamit neked is kell változtatni, ha szeretnél párt találni. Nem azt mondom, hogy feltétlenül belső tulajdonságokat kell változtatni, lehet, hogy elég, ha nyitottabb leszel, többet jársz el ide-oda, emberek közé, ahol új embereket ismerhetsz meg. :)
"Nem sokmindenen de tőlem selejtesebb fazoklnoknak is va párjuk aki szereti őket."
Vagy mégse olyan selejtesek, te lebecsülöd őket, magadat meg túl sokra. Ezek szerint. Mivel nekik van párjuk, neked meg nincs.
Gondolkodj el ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!