Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvennél feleségül egy olyan nőt aki nem házias?
El, ha csak ez az egy hibája van, de amúgy szeretem :)
Annyit elvárnék, hogy ne legyen azért körülötte disznóól.
én sem
az egészséged múlhat rajta
és akár a boldogságban eltöltött évek száma
Akkor, hogy egy nő is írjon.
Nem tartom magam háziasnak, mégsem törik le a kezem, ha fel kell porszívózni vagy felmosni és a többi.. hisz az én saját érdekem is, hogy rend és tisztaság legyen körülöttem, nyilván nem fogok disznóólban élni, mert a férfiaktól nem várhatjuk el, hogy port törölgessenek, DE ez csak abban az esetben érvényes, ha másból ugyanúgy kiveszi a részét a férfi is, nem pedig csak ledöglik a tv előtt sörözni, mert szerintem egy jól működő párkapcsolatban/házasságban az a minimum, hogy nem a nő lát el minden egyes teendőt, főleg munka mellett. Arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem elítélendő, ha valakinek van rá anyagi kerete és inkább felfogad egy háztartó nőt, vagy hogy mondják ezt... Mert azért nem lehet elvárni egy dolgozó nőtől, hogy minden nap főzzön, suvickoljon és még gyereket is neveljen. Ja és a dolgozó nő fogalma nem egyenlő a feminista, karrierista p.csáéval, csak hogy rendbe tegyük a jelentéseket ;)
De ez csak személyes vélemény.
18 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!