Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöhetünk még valahova?
Úgy kezdődött, hogy találkoztunk egy buliba. Nagyon jól kijöttünk, bejöttem neki, szinte ő szedett fel engem.
Aztán beszélgetünk interneten, egy hét múlva randiztunk.
Remek volt, jót beszélgettünk, láttam rajta és ebbe biztos vagyok hogy tetszem neki.Randi végén csók is volt. Második randi is teljesen oké volt. Aztán a harmadszorra találkoztunk, minden előjel nélkül, azt mondta hogy legyen ennek vége. Nagyon nem értettem. Mondott mindenfélét: nem illünk össze, azt érzi hogy nekem se kell ő igazán, maradjunk barátok,stb.
Úgy gondolom valahogy beleestem a barát kategóriába.
Talán nem nyomultam eléggé, nem akartam túlságosan elkapatni. Találkoztunk még egyszer barátilag, ott szándékosan flegmáztam. Megint azt láttam,hogy még jó vagyok nála. Ezután párszor mondtam neki hogy találkozzunk,de mindig lemondta valami hülye indokkal.
Beszéltünk interneten ott tisztáztuk hogy nem lesz semmi már, és végén össze is vesztünk, elég bunkón köszöntem el tőle. Aztán egy hétre rá törölt fb-ról. Sms be bocsánatot kértem, meg mondtam hogy azért ne legyünk rosszba. Tavasszal fogunk találkozni( egy buliba leszünk). Tudom hogy most esélytelen, nem is keresem, azzal csak rontanék a helyzeten. De van még szerintetek nála egy minimális esélyem is? Hogyan csináljam? Türelmes vagyok, nem baj ha a közeljövőbe nem jön össze, de nekem kell ez a csaj, egy nő se fogott még meg ennyire.
Sajnos nincs :S Vagy is nem sok :S
Én is így voltam ezzel, találkoztam egy helyes lánnyal egy amolyan összejövetelen és csatlakozott hozzánk egy másik társaság is akkor ismerkedtünk meg. Velem is ez volt, eddig csak egy barátnőm volt az életembe így kezdtem örülni hogy végre megint lesz egy barátnőm aki szeret és elfogad. Mi is háromszor randiztunk kb ugyanez volt a helyzet hogy nem nyomultam eléggé, igaz félénk vagyok tudta ő is. De a második randink végén megcsókoltam. Akkor örült neki bár én sajnálkoztam mert azt hittem ez rossz ötlet volt, és ezt ő is zokon vette. A harmadik randink kész szenvedés volt inkább. Akkor közölte hogy ezt zárjuk le itt és most, mert neki ez így nem megy.
Akkor sokáig nem találkoztunk majdnem 3 hónapig. Megbeszéltük hogy ne is beszéljünk egymással de azért ne legyünk rosszba tehát ha összefutnánk azért a köszönő viszony meglegyen.
3 hónap után kb így volt találkoztunk köszöntünk egymásnak és elkezdtünk érdeklődni egymás iránt mi a helyzet. Én akkor voltam kritikus állapotba lelkileg nagyon összetörte a szívem és emberek közé se nagyon jártam voltak gondjaim, hosszú. Aztán megvigasztalt és elhívott egy buliba mondta hogy menjek el vele. Aztán elemntem jól éreztem magam és újra elkezdtünk randizni majd összejöttünk mert rájöttüónk hogy mi összeillünk.
Talált mást szerintem a 3. randin, ill lehet már akkor is foglalt volt. De tuti hogy valakivel kavargat,illetve máshoz húz a szíve...
Tavasszal még lehet esély,de akkor már férfinak kell lenned.Bár nem tudom, hogy ennyi kosár után érdemes-e még próbálkoznod....
2. Ajj, nekem is kell ilyen tündérmese!
Kérdező, neked is szurkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!