Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másik férfival voltam 1 hónapig, de most újra összejöttünk. Ezek után jobban meg fog becsülni?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz volt vele már minden, nem szeretett úgy tűnt, nem akart találkozni sem, kiabált velem mindenért, igazi elromlott kapcsolat volt. Aztán én szakítottam vele ezek miatt, és úgy hozta a sors hogy egy héttel később összejöttem mással. Több mint 1 hónapot így külön töltöttünk. Aztán neki állt írogatni, és meggyőzött hogy találkozzunk és beszéljük meg a dolgokat. A vége az lett hogy bevallotta hogy rájött ebben a hónapban hogy mennyire szeret, és hogy nem bírja nélkülem, megőrül a féltékenységtől hogy mással vagyok és vissza akar kapni. Végül újra összejöttem vele, a másik sráccal pedig szakitottunk. Most úgy tűnik tényleg megbecsül és szeret. Ezek szerint jó lecke volt ez neki? Vagy csak bosszút akar állni?
2013. dec. 29. 19:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér, mindenkinek lehet adni még egy esélyt. Elég nagy a valószínűsége, hogy észhez tért, amíg nem voltatok együtt, és rájött arra, hogy mennyire meg kellett volna becsülnie téged.
2013. dec. 29. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!