Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A részegség nagyon gáz?
ugyan már, mi ezen a gáz? :D
szerintem pozitív, elmegy az ember néha 1-et inni, szórakozni, hogy levezesse a feszültséget, kiengedje a gőzt. a barátnőd egy idióta. valószínűleg nagyon sok mindenből kimaradt.
Ha csak annyit iszol hogy feloldódj, jó kedved legyen és pörögj, az rendben van, de amikor már azt sem tudod hol vagy, járni sem tudsz és bealszol + behánysz az gáz, szerintem.
26f
Nos, nem tudom,de első ha neked az normális ha hulla részegre issza valaki magát 2 naponta, vagy hetente...
Szerintem lehet inni, de akkor tudd, hogy hol a határ! Az sokkal normálisabb dolog.
Például nem biztos, hogy tudnám tolerálni az ilyen viselkedést a barátomtól.
20 L
Igen, a hullarészegség mindig "gáz". Naponta, hetente, de havonta is az.
Ellenben, ha elmégy a haverokkal és kulturáltan (azaz anélkül, hogy kidőlnél) elfogyasztotok pár italt, miközben beszélgettek, hülyültök egy kicsit, nincs semmi gond.
Persze ez is csak addig, amíg nem vagy többet a haverokkal, mint a pároddal.
4-es hol látsz te ilyet, hogy 2 naponta? vannak gondok a szövegértéssel.
20 évesen elmegy lerészegedni az ember, neketek ezen mi a nem normális? :D én szét dolgozom a belem, nyilván jobb józanon, de aki szerint ez nem fér bele, az jóformán egy korlátozott, gátlásos fasz.
bírom, hogy ezen a részlegen a GYK-n akik okoskodnak 90%-uk szűz vagy még soha nem mentek el bulizni csak anyu mellett ittak sört meg forralt bort :D
8cas mond már meg mi a jó abban ha hulla részegre iszod magad és okádsz meg nem emlékszel semmire?
Velem is előfordult már, és ultra cikinek érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!