Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből még lehet valami? Vagy már reménytelen?
Osztálytársak voltunk, tudtam, hogy bejövök neki (elmondta). Én akkor nagyon szerelmes voltam, nem foglalkoztam ezzel. Majd ő is fülig szerelmes lett, én pedig féltékeny voltam. Az ő kapcsolatuk több ideig bírta, közbe párszor találkoztunk, sokat beszéltünk, szóval tartottuk a kapcsolatot. Aztán egy ideig semmi. Többször kerestem és nem nagyon reagált. Fél évvel ezelőtt pedig újra ő keresett, nem lenne-e kedvem találkozni. Találkoztunk. Ő is zavarban volt és én is, de mindketten lépni akartunk, de mégsem történt semmi. Én akkor elmondtam neki, hogy számomra nem közömbös és igazából sosem volt az, csak marha voltam. Néhányszor még kerestük egymást, de utána pedig megint egy hosszú szünet. Aztán most újra rám írt. Fussunk össze valamikor. Ő már csak úgy tekint rám, mint egy haverra, vagy esetleg lehet még valami köztünk? Köszi előre is!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!