Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is ez rossz és fura lenne?
Figyelt kérdés
Barátommal 30 km-re lakunk egymástól. Suliban találkozunk legtöbbször néha-néha eljön hozzám, ha van ideje..
Most ugye szünet van s nem találkoznánk csak majd szilveszter estéjén.
Ők szerveznek a haverjaival bulit, az előtt nap mennek oda rendezkedni, de addig velem nem akar találkozni.
Nagyon rosszul esik,mert nekem egy óra is elég lenne, legalább annyi is,hogy 'középen' találkozzak vele, csak hogy lássam.
Hiába kérdezem,hogy nem találkozunk-e, azt válaszolja majd kedd este.
2013. dec. 28. 22:38
1/7 anonim válasza:
Vagy valami nagy meglepi készül, vagy egy büdös bunkó.
3/7 A kérdező kommentje:
Kicsivel több,mint egy éve.
Most karácsonykor is akkor találkoztunk,ha én elmentem este buliba ami majdnem mellettük volt,és bementem köszönteni a szüleit...
2013. dec. 28. 22:45
4/7 Költőnő? válasza:
ennyiből nekem kicsit egyoldalúnak tűnik az egész
5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy elfoglalt tényleg, viszont ez akkor sem okés, hogy nem találkoztok szinte év közben sem. :/ Szokta mondani magától, hogy "szeretlek"?
6/7 A kérdező kommentje:
igen, azt mondja néha...
De nem elfoglalt, nincs semmi dolga. Vagy alszik vagy barátjánál van..
2013. dec. 29. 10:30
7/7 Költőnő? válasza:
hát akkor elég egyértelmű, mi nála a prioritás...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!