Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent valamit, ha egy fiú és egy lány együtt alszanak pedig csak barátok?
1) A fiú meleg
2) A fiú impotens
3) Friendzone
4) Nem csak barátok
Én is szeretek együtt aludni a lányokkal, volt is ilyen.
Jó érzés hogy szuszog melletted valaki, aki fontos neked, de jobban becsülöd mint hogy megdugod.
Olyan mintha a húgod lenne, csak a lányok többsége félne ilyenkor.
"Olyan mintha a húgod lenne" - ez nekem inkább olyan mintha beteges lenne. :D
Az, ha valaki úgy szuszog mellettem, hogy nem ölelhetem meg, nem nyomhatom a farkam a seggéhez, az inkább idegesít, de semmiféleképpen nem hordoz számomra plusz érzelmi töltetet.
Ok, néha házibuliban előfordul, hogy miután vége a bulinak, de csak három ágy van a 8 emberre, akkor valami ismerős csaj mellett alszok, de itt ezen sport hobbi szintű űzéséről van szó, ami nekem fura.
Az hogy téged nem tölt el jóérzéssel hogy van olyan lány a közeledben aki fontosabb mint hogy megdugd az a te hibád.
Nekem 2 ilyen lány is van az életemben, jobban vigyázok rájuk mint bármire :D
"Az hogy téged nem tölt el jóérzéssel hogy van olyan lány a közeledben aki fontosabb mint hogy megdugd az a te hibád." - már másodszor írod le ezt a mondatot, de nekem még mindig olyan érzés olvasni, mintha ez valami mentegetőzés lenne arra, hogy nem sikerült őket lefektetni, bent ragadtál a "barátzónában" és akkor már inkább ezzel próbálod meg menteni a menthetőt.
Van olyan lány ismerősöm, aki fontosabb annál, hogy megdugjam, és jó érzés, ha a közelemben van és "vigyázhatok" rá, mégsem alszom mellette. Éjszaka mi elől kéne védeni?
Egyébként félre ne értsd, nem akarlak meggyőzni semmiről, csak számomra ez fura.
Nem azért aludt az ágyamban az akiről beszélek, mert annyira vágytam erre, hanem mert Pestre költöztek és 2 órás út lett volna minden nap a suli.
Így beköltözött "hozzám" az én ötletemből adódóan és kénytelenek voltunk 120 cm-es ágyon aludni, hacsak az egyikünk se szeretett volna a földön feküdni.
És igen jobban aludtam akkor mint azelőtt. Mellesleg ő leakart velem feküdni egyszer "becsípve" és nem tettem meg. Egyébként se az a nehezen adja magát tipus.
"em nyomhatom a farkam a seggéhez, az inkább idegesít,"
Ez konkrétan nem volt, de rengetegszer keltünk fel félreérthető helyzetben. Vagy ő rajtam feküdt, vagy én kezem volt a mellén stb.
Ezt nem lehet kontrollálni ha együtt alszatok. Ez párkapcsolatban normális, itt meg bizalmi kérdés. Gondolom ha tudja hogy lefektetném és csak azért kellene akkor nem aludt volna velem.
De a szex mindig elront egy barátságot, volt már rá példa az életemben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!