Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet tartani egy testiségen alapulò kapcsolatot?
Úgy értem àltalàban mikor szokott eljönni az a pont, mikor az egyik fél(aki nem szerelmes) ràun a màsikra, és mondjuk új partnert keres?
A màsik fél (a làny) szerelmes a sràcba, de szex nincs, mert a làny még szüz és a sràc nem akar neki még nagyobb lelki fàjdalmat okozni, így csak pettingelnek. A sràc nem szereti a lànyt, és ezt nyíltan ki is jelentette.
A sràc folyamatosan flörtölget màs lànyokkal, de egyenlõre nem tudott senkit sem felszedni.
1 hònapig jàrtak, majd szakítottak mert a sràc többször is félrelépett, majd kialakult köztük ez a testi kapcsolat, ami màr szintén 1 hònapja tart. Meddig tarthatò még fenn ez a viszony? Esetleg lehetséges hogy a sràc beleszeret a lànyba és vele marad, komoly kapcsolatba?
Változó.
Esetleg lehetséges hogy a sràc beleszeret a lànyba és vele marad, komoly kapcsolatba?
ebben pedig ne reménykedj, iszonyat kevés esély van rá, és hülye vagy,ha ilyenbe benne maradsz,mert a végén szenvedni fogsz.elfog dobni amint mást talál.tudom,átéltem.hiba volt.
17 évesek a "szereplõk"
Szerencsére én csak külsõ szemlélõ vagyok ebben a sztoriban. De én is 17 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!