Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiaknak miért van kövér csajuk? Miért buktok a dagikra?
te azért szereted a párod, mert lehet vele strandon villogni?
Ja, tényleg, te nem mész strandra soha, mert 85 kilóval... hát babám megértjük, jó akkor ez egy hülye példa volt.
De tudod van az a szerelem ami túlmutat azon, hogy kivel villogsz és kivel nem. Ha te nem érted ezt a szeretet akkor te még életedben nem voltál szerelmes. És még kövérke is vagy. Ennél már lejjebb nincs, esetedben.
Szóval, ez olyan dolog, hogy tudod mi a szerelem és érezted is akkor nincs kérdés. Ha még minidig van, az meg megint csak téged tesz szánni valóvá.
"nekem is van párom és ő is 178 cm és 62-65 kg közt ingázik, tehát látszik, hogy nem modell alkat"
Igen? Nincs barátod? Párod?
Személyiség zavarban szenvedsz?
Az az igazság, hogy ajánlanék neked egy lányt itt gyakorin, aki hozzád hasonló kapufa, csak az a baj, hogy te neki egy zsírdisznó vagy, lehet nem áll veled szóba.
De azért vicces, valahol, hogy se empátiád, sem önkritikád nincs!
Te 85 kilóval teljesen rendben vagy a 62 kilós nem létező párod, meg "kicsit pufi".
Ezen jót nevettem! :D
˝Engem is zavar,hogy nálam sokkal rondább embereknek és butábbaknak is van barátnőjük,nekem viszont nincs.El kell sajnos fogadni,nem tudsz mást tenni.
˝
Vigasztaljon az, hogy ott a nővel is gondok vannak.
Kérdező, ha ez megnyugtat, én pont nem kedvelem a molett, dagi csajokat. Sajna pont ezek akartak engem barátnak.
23f
Nem vagyok sem férfi, sem molett nő, de az "értelmes" válaszom: szerelem.
Felül ír mindent ami benned szilárd elhatározás. Aki szerelmes, az már nem néz sem istent sem embert. Ha egyszer szerelmes lesz igazán (IGAZÁN) megérted. Addig marad a sötétség.
Meg vannak akiknek ez a kövérség a zsáner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!