Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Osszekaptunk a baratommal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osszekaptunk a baratommal. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Piti hulyesegrol van szo, apro figyelmetlensegen bedurciztunk egymasra (egymas szavaba vagtunk es ezen fennakadtunk). Elfordult tolem es elaludt. En viszont nem tudok igy aludni, hogy haragszunk egymasra... Most ezert ebresszem fel? Olyan hulyek vagyunk.. Azt hittem majd utana hozzambujik es kibekulunk, de bealudt. En meg itt kattogok...

Bocsi az ekezethianyert...

2013. dec. 24. 23:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Sztem hagyd, reggelre kialussza.Ha nem, akkor mehet a békülős szex :D
2013. dec. 24. 23:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Sz0pd le álmába
2013. dec. 24. 23:20
 3/11 anonim ***** válasza:

ne keltsd fel mert még durcább lesz

reggel viszont irányítsd úgy a dolgokat hogy egy fergeteges szeretkezés legyen !!!

2013. dec. 24. 23:22
 4/11 A kérdező kommentje:

Kettonk kozul en voltam a durcasabb, azert us hittem hogy majd hozzam bujik...

Amugy reggel sose szeretkezunk

2013. dec. 24. 23:23
 5/11 anonim ***** válasza:
mindenkinek egyéni tapasztalatai vannak,de én nagyon örültem neki ,mikor ilyen esetben a barátnőm felkeltett puszikkal aztán együtt vissza aludtunk :)
2013. dec. 24. 23:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Szilvásbuktát!
2013. dec. 24. 23:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is örültem, amikor úgy kelhettem fel másnap, hogy minden rendben van. Édesebb az alvás is békében. Én biztos felkelteném, ahogy az 5. válaszoló is írta.
2013. dec. 24. 23:28
 8/11 A kérdező kommentje:

Oke, koszi a valaszokat :)

Felpuszilom, meg mondom hogy szeretem es neharagudjo, aztan joccakat osszebujva :)

2013. dec. 24. 23:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Bujj oda hozzá te.

"Amugy reggel sose szeretkezunk" - Na ezen itt az ideje, hogy változtassatok! :P

2013. dec. 24. 23:31
 10/11 anonim ***** válasza:
szorítok:D
2013. dec. 24. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!