Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok! A ti pasitok mit szólt ha lehetséges lett volna hogy terhesek vagytok? Ha késett a menszeszetek?
Az hogy nem vigyáztok. Egy csomószor olvastam hogy teherbe esett a 13 éves lány is. Védekezni, védekezni, védekezni. Ezt hajtja mindeki minenhol és ez a vége.
Ha megbántottam valakit akkor sajnálom és elnézést kérek érte.
Remélem nem lesz gond.
Először menj biztosra egy teszttel. Szerintem.
Bár én nem lány vagyok, de azért válaszolok.
Nálunk már volt párszor pánik. Pedig mindig védekezünk rendesen.
Csak a barátnőmnek eléggé rendszertelenül jön meg a miki. Van, hogy ki is marad 1-1 hónap, de az ilyen 5-6 napos késések megszokottak. Van, hogy többet is késik.
Először megijedtem, most már viszont hozzászoktam, hogy nem kell aggódni. Bár azért amikor kimarad 1 hónap mindig izgulunk (azért nem sokszor volt ilyen)...
Volt ezzel már orvosnál is, de azt mondták nincs gond, ő ilyen :D
Nekünk csak az volt, hogy a gumi szex közben leszakadt a gyűrűről, és a partnerem bennem élvezett el... Rögtön kitört rajta a páni félelem, hogy mi lesz a gyerekkel, hogy mondom el apámnak... HOGY TUDSZ ENNYIRE NYUGODT LENNI??!?!?!
Nagyon aranyos volt :) Másnap elmentünk a kórházba, kértünk receptet, és kiváltottunk egy eseményutánit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!