Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozhat így egy férfi?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, most 25 éves. Fiatalabb korában, az egyetemen elég nőcsábász volt.
Most kapcsolata van már több mint egy éve.
Lehetséges, hogy megkomolyodott, és már nem vágyik majd más nőre?
F*cebook-on látom a képeit így kommentálja, amin a barátnőjével van, hogy "Életemmel" meg "Szivemmel".
Akkor biztos, hogy megkomolyodott és komolyan gondolja?
Tapasztalatok?
2013. dec. 23. 18:28
11/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az exe.
Viszont már volt "dolgom" nőcsábász pasikkal, és nem tudom, hogy érdemes lenne-e összejönni olyannal majd esetleg egy olyan férfivel, akiről mondjuk tudom, hogy nőcsábász volt.
Mármint hogy az ilyen férfiak megváltozhatnak-e.
2013. dec. 23. 18:37
12/16 anonim válasza:
Nem csak férfi, nő is megváltozhat bármikor, hiszen az ember jó esetben idővel komolyodik és az életcéljai is változnak. Nem hiába mondják, hogy a k*rvákból lesznek a legjobb feleségek, még ha nőként nem is igazán értek egyet e felfogással.
13/16 anonim válasza:
Én is el tudom képzelni, hogy előbb-utóbb felnő, ha azt nem is, hogy egy csodatevő párkapcsolat megváltoztat egy személyiséget.
15/16 anonim válasza:
Van, hogy az ember még nagyon fiatalon nem érzi szükségét tartósabb kapcsolatnak, később pedig igen, ahogy érettebb lesz. Tehát egy 18-19 éves "nőcsábász" bőven megváltozhat idővel, de mondjuk egy 35 éves már kétségesebb.
16/16 anonim válasza:
Ember, a fészbuk az mi? Az az élet ? A szentirás ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!