Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna ha egy férfinek szőrös a kézfeje is?
Ööööö... nem kell kislányok és ribik véleményével foglalkozni. Egy értelmes nő tisztában van azzal, hogy a férfiaknak általában szőrös a kézfejük, sőt az egész testük, és nem fogja elvárni, hogy legyantáztasd magad tetőtől-talpig,sőt...
Komolyan, kiégek néha azon, hogy milyen emberek élnek a világon.
"férfiNAK"
FérfiNEK vagy FérfiNAK! Mindkettő változat nyelvtanilag helyes.
Engem nem zavarna. A legtöbb pasinak tényleg mindene szőrös, ez a "természetes".
18/L
Szia!
Így látatlanban elég nehéz megmondani, de engem pl kifejezetten izgat, ha egy pasinak szép az alkarja és ízlésesen szőrös. Ez betegen hangzik? :-D
Nem raknál fel egy képet a kézfejedről? Úgy mégis könnyebb megmondani.
18l
Köszi a válaszokat. Akkor tényleg nem gáz. A suliban a többi srác mind ilyen meztelencsiga (sok csak direkt szőrteleníti magát hogy annak tűnjön).
Nagyon felidegesített hogy ezzel cikiz az a csaj és nem mertem megkérdezni a többi csaj ismerősömet. Amúgy azt mondja hogy manapság elvárás egy férfitól hogy szőrtelen legyen, mert a szőr nem higiénikus és gusztustalan is. Meg hogy ő soha nem érne hozzá egy olyan "Jetihez" mint én, mert ha simogatna, elakadna a szőrben a keze, nem csúszna olyan szépen mint egy borotváltan. Állítólag a többi csaj is egyetértett vele, egy kivétellel (aki mesélte nekem)
Utolsó: képet nem küldenék, az olyan perverz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!