Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit szólnátok, ha pasitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok, ha pasitok csak baráti célzattal találkozik internetről nőkkel?

Figyelt kérdés

Mindig sok barátnőm volt több mint fiú, mindig szeretek új emberekkel ismerkedni, új lányokkal. Munkám miatt nincs időm személyesen ismerkedni, volt barátnőim, mind kimentek külföldre, ezért újakat keresek. Ezért internetről CSAK baráti céllal ismerkedek nőkel és találkozok velük, soha nem volt még semmi, volt olyan nő aki akart tőlem valami, akkor azonnal megszakítottam vele a kapcsolatot, mert a páromat szeretem, de nagyon.

Ez olyan hihetetlen, ti mit szólnátok ehhez ha pasitok ilyen lenne? Hogy barátkozzak új emberekkel, lányokkal így?

2013. dec. 23. 12:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy te pont ilyen vagy, de a tobbiek 99.999%-a nem. Amelyik csajnak van esze, az arra fog kovetkeztetni, hogy a pasija nem a maradek 0.001%-bol van, ezert nem megy ilyenbe bele.
2013. dec. 23. 12:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszene.Jó lehetnek lány barátai,de hogy netről ismerkedik nőkkel,hát ez elég gáz.
2013. dec. 23. 13:01
 3/9 A kérdező kommentje:

2-es

Most akkor hogyan hogyan, ha reggeltől estig meló??

Hogy legyen így barátja az embernek. A munkahelyen mind 50 feletti a kollégák.

2013. dec. 23. 13:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Ő ezt nem hiszem el bocsánat
2013. dec. 23. 13:14
 5/9 A kérdező kommentje:

4-es Miért?????

Én tényleg más vagyok, ilyen téren, egyszerűen jobban tudok barátkozni nőkkel.

"Tudod, az emberek nem bírják elviselni az egyéniségeket. Ha elég erős vagy, fényed képes megvilágítani másokat, esélyt adva, hogy ők is megtalálják önnön egyéniségüket. De nem bírják sokáig elviselni, ha kilógsz a sorból: ha kibontod szárnyaid, erőnek erejével tartanak a földön. A legtöbb feléd forduló embert nem Te érdekled. Őket csak az érdekli, hogy ne légy több náluk, ne vállald önmagad, ne élj önnön lényed szerint... mert akkor nekik is szembe kell nézniük önmagukkal. De Te csak légy önmagad!"

2013. dec. 23. 13:18
 6/9 anonim válasza:

Miért nem hiszed el négyes?

Én is ilyen pasi vagyok, vannak még ilyenek, de kevés az biztos.

2013. dec. 23. 13:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Oké akkor visszavonom

Aranyosak vagytok :)

Hány évesek?

2013. dec. 23. 13:36
 8/9 A kérdező kommentje:

7-es

Én 31 a párom 25 :)

2013. dec. 23. 13:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Engem zavarna ha csak barati celzattal talalkozna. Ha mar talalkozik, legyen annyira tokos, hogy meg is dugja oket! 18L
2013. dec. 23. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!