Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, ha pasitok csak baráti célzattal találkozik internetről nőkkel?
Mindig sok barátnőm volt több mint fiú, mindig szeretek új emberekkel ismerkedni, új lányokkal. Munkám miatt nincs időm személyesen ismerkedni, volt barátnőim, mind kimentek külföldre, ezért újakat keresek. Ezért internetről CSAK baráti céllal ismerkedek nőkel és találkozok velük, soha nem volt még semmi, volt olyan nő aki akart tőlem valami, akkor azonnal megszakítottam vele a kapcsolatot, mert a páromat szeretem, de nagyon.
Ez olyan hihetetlen, ti mit szólnátok ehhez ha pasitok ilyen lenne? Hogy barátkozzak új emberekkel, lányokkal így?
2-es
Most akkor hogyan hogyan, ha reggeltől estig meló??
Hogy legyen így barátja az embernek. A munkahelyen mind 50 feletti a kollégák.
4-es Miért?????
Én tényleg más vagyok, ilyen téren, egyszerűen jobban tudok barátkozni nőkkel.
"Tudod, az emberek nem bírják elviselni az egyéniségeket. Ha elég erős vagy, fényed képes megvilágítani másokat, esélyt adva, hogy ők is megtalálják önnön egyéniségüket. De nem bírják sokáig elviselni, ha kilógsz a sorból: ha kibontod szárnyaid, erőnek erejével tartanak a földön. A legtöbb feléd forduló embert nem Te érdekled. Őket csak az érdekli, hogy ne légy több náluk, ne vállald önmagad, ne élj önnön lényed szerint... mert akkor nekik is szembe kell nézniük önmagukkal. De Te csak légy önmagad!"
Miért nem hiszed el négyes?
Én is ilyen pasi vagyok, vannak még ilyenek, de kevés az biztos.
Oké akkor visszavonom
Aranyosak vagytok :)
Hány évesek?
7-es
Én 31 a párom 25 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!