Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most, hogy jön a karácsony, meg hideg van, valahogy sokkal jobban vágyom párkapcsolatra. Van ezzel más is így? Lehet ennek valami pszichológiája?
Figyelt kérdés
2013. dec. 21. 00:23
23/39 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: Ezt ,hogy érted? Ja igen ,egyébként én is valamilyen nagyon különleges szerelemre vágyom,illetve ,hogy én is elvarázsoljam az illetőt. :) De persze fordítva is.
Utolsó: Köszi!:D
Talán tényleg az lehet ennek a pszichológiája ,hogy a hideg hatására hozzábújna valakihez az ember,nem tudom...
2013. dec. 21. 12:02
24/39 anonim válasza:
így értettem
ez ritka, így csak a hozzábújás rész az ami könnyen megoldható :)
25/39 A kérdező kommentje:
:)
2013. dec. 21. 12:13
26/39 anonim válasza:
Merre szilveszterezel, kérdező?
27/39 A kérdező kommentje:
Ez egy nagyon jó kérdés. :)
Éppen ezen tanakodtunk a barátnőmmel,mert nem igazán van egy kialakult baráti társaságunk.Legszívesebben házibuliba mennénk,egyébként... :D
2013. dec. 21. 14:19
29/39 A kérdező kommentje:
Budapesttől lakunk ,nem messze. Ha Pest ,akkor csakis házibuli jöhetne szóba ,mert ilyenkor iszonyat nagy a tömeg Pesten... :/
2013. dec. 21. 14:26
30/39 anonim válasza:
Igen mert jobban bezárkózik az ember, feleannyi program van, feleannyira van kedve kimozdulni, és viszont otthonra meg csak jó lenne valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!