Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ez nagy hátrány? 18/l

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ez nagy hátrány? 18/l

Figyelt kérdés

Szóval, felszedtem pár kilót, és jobban érzem így magam a bőrömben. Viszont többen is ingatták a fejüket, hogy nem lesz ez így jó. Sosem voltam sovány, és most sem vagyok kövér (162cm/60kg). Egyszerűen magabiztosabb vagyok, kellemesebb így. Szeretnék majd kapcsolatot, a kérdés: nagy hátrány, hogy nem akarok változtatni, mikor többen is noszogatnak érte? Bárki bármit mond, a külső is rájátszik egy kapcsolatra, ezért félek kicsit.

(Persze többet nem akarok felszedni, és rendszeres mozgást végzek, de nem fogyás céljából.)

Köszönöm a válaszokat!

2013. dec. 20. 22:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
#10 ha az lennék, már rég rájöttem volna. :)
2013. dec. 20. 22:41
 12/22 anonim ***** válasza:
Ha azok a plusz kilók nem zsír formájában mennek fel rád akkor oké.
2013. dec. 20. 22:44
 13/22 anonim ***** válasza:
Ezt kép, (illetve 2 kép:előtte-utána) alapján tudnám megmondani.
2013. dec. 20. 23:25
 14/22 anonim ***** válasza:
160/62 az átlagos, teljesen jó, ne hallgass az ilyen noszogatós emberekre...
2013. dec. 20. 23:29
 15/22 A kérdező kommentje:

Jóságos képhajhász népség.. :D

Nem posztolok képet. A kérdésem inkább a hozzáállásom helyességéről szólt, illetve az ellenkező nem véleményéről-valamelyest. Mert nem azt kértem, hogy pontozzátok le a testem, vagy tetszem-e...

Köszi az eddigi válaszokat :)

2013. dec. 20. 23:32
 16/22 anonim ***** válasza:
A hozzáállásoddal nincs gond, de ha nem tetszik a külsőd akkor nyilván hátrányt jelentene. De ez nem gond, nem tetszhet mindenki mindenkinek.
2013. dec. 20. 23:53
 17/22 anonim ***** válasza:
Csak az alakod érdekelt, azért kértem képet.. Mert van akinek hátrány, ha felszed néhány kilót, viszont van, akinek jól áll.. Alapból nem hátrány, viszont, ha előnytelenül híztál, akkor lehet az is.
2013. dec. 21. 00:06
 18/22 A kérdező kommentje:
#17: persze, ezt megértem, csak valami eszméletlen, hányan rámírtak ezzel kapcsolatban - képet követelve-, így inkább maradok annál, hogy nem töltök fel képet.
2013. dec. 21. 00:28
 19/22 anonim ***** válasza:

szerintem szexi lehetsz ;)

F20

2013. dec. 21. 01:04
 20/22 anonim ***** válasza:
Egy nőt úgy kell szeretni ahogyan van és ahogyan jól érzi magát a bőrében ;) 21F
2014. jan. 4. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!