Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan csaj aki normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan csaj aki normális? Aki nem a pénzre megy

Figyelt kérdés
2013. dec. 20. 09:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Van és párkapcsolatban :)))

24/L

2013. dec. 20. 12:13
 12/15 Noydra ***** válasza:
7es te vagy itt a legfelszínesebb, feltűnt? :D
2013. dec. 20. 12:23
 13/15 anonim ***** válasza:

Életben azt mondanám, a 80%-90% az embereknek ilyen, vagyis akiket én ismerek körülöttem, de itt mindig leszavaznak, ezért gondolom ide a 10%-20% jár vagy az aki egy kapcsolatbeli analfabéta és azt hiszi azért dobták, mert 1 centivel a másik farka hosszabb, vagy mert nem tudott Ferrárit venni a kedvesének.

(u.i.: Én is csóróként jöttem össze kedvesemmel és igen, láttam már jómódút is felszarvazni, mert azt hitte egy nőnek csak ajándékok kellenek és cserébe úgy bánhat vele mint egy cseléddel, hiszen megfizeti)

2013. dec. 20. 12:27
 14/15 anonim ***** válasza:
mennyit fizetsz a válaszom ért?
2013. dec. 23. 14:00
 15/15 anonim ***** válasza:
*válaszomért
2013. dec. 23. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!