Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavar, hogy a barátnőm flörtöl. Mit tegyek?
Régebben én voltam a flörtölős, őt pedig zavarta a dolog, amire azt mondtam, hogy kezdjen el flörtölni ő is.
Én persze nem flörtöltem azóta se, mert nincs kivel... :'D ő pedig megfogadta a tanácsom, és fb-n flörtölget egy pasival.
Engem pedig nagyon zavar. Tudom, hogy nem kéne, hiszen én is csináltam, ráadásul én mondtam neki, hogy tegye ezt. De tényleg nagyon zavar. Mit tegyek?
Ezt ti párkapcsolatnak nevezitek?
Ha az én párom flörtölgetne valakivel, és nem tudnám vele azonnal megbeszélni, repülne.
Igazából igen, ezt kéne tennem kettes. Csak valahogy nincs pofám ezt kérni tőle, mert emlékszem, hogy azért ez nem ilyen egyszerűen zajlott.
Amikor észrevette, hogy másokkal flörtölök kisebbségi komplexusa lett, és sokat sírt emiatt, megcsalásnak, megalázónak érezte. Nagyon nehezen tudtam rábeszélni, hogy ez nem megcsalás, és nem azért csinálom, hogy megbántsam, csak egyszerűen kell másoktól az elismerés, meg hát flörtölni jó.
Csak hogy most kezdem átérezni, amit ő akkor érzett.Igen az én hibám, hülye vagyok.
Én is nyomtam egy zöld kezet neki.
Edd meg, amit főztél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!